Sale

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bedden, kasten en tussendeuren uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Auping Essential Coral Red

Showroommodel Auping Essential Coral Red

De Auping Essential staat voor de essentie van een bed: geborgenheid geven, comfort bieden en zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Het gevoel van luxe en design, als middelpunt van uw slaapkamerinterieur, want de Auping Essential is een design statement dat de essentie van slapen belichaamt. De Auping Essential is het eerste bed ter wereld dat is bekroond met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit ledikant wordt aangeboden zonder bodems en matrassen, maar we maken graag een passende aanbieding voor u inclusief de door u gekozen bodems en matrassen.

van € 2105,- voor € 1395,-                               exclusief bodems en matrassen

Klik hier voor meer informatie

Auping Pixel nachtkastje

Showroommodel Auping PixelAuping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 375,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Avek Noflik State

Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat de AVEK Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u ‘s nachts geniet van een goede nachtrust. Het unieke Ergo systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxsprings, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kunt u, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stelt u het bed precies in op de gewenste lighouding.

van € 9445,-     voor € 6995,-

Klik hier voor meer informatie

Raffito / Lundia klassieke deuren

showroommodel Raffito klassieke deurenVier mooie schuifdeuren met een klassieke tekening; voor de garderobekast in de slaapkamer, of in de bijkeuken, of in de woonkamer of de kleedkamer: eigenlijk zijn deze deuren in élke kamer mooi!

Van € 3847,51            voor € 2695,-     (exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

Loof Basket

Loof Basket

Ledikant Loof Basket heeft door zijn schuine pootjes en minimalistische design een Scandinavische uitstraling. Het bed leent zich perfect voor het creëren van een serene en kalme slaapkamer: in alle rust wakker worden in een warme sfeer. De belijning en ronding aan het hoofdbord geeft Basket een zachte en bijzondere uitstraling. Dit ledikant wordt aangeboden zonder bodems en matrassen, maar mét tablet. We maken graag een passende aanbieding voor u inclusief de door u gekozen bodems en matrassen.

van € 1875,-          voor € 1399,-

Klik hier voor meer informatie

Lundia Nuvola televisiekast

Deze mooie Lundia Nuvola kast is de ideale televisiekast: een mooie schuifdeur om de televisie aan het oog te onttrekken wanneer er geen televisie gekeken wordt, genoeg ruimte onder de televisie -achter de klep- voor alle apparatuur, twee deuren voor het opbergen van dat wat je niet wilt zien, maar wel bij-de-hand wilt hebben, lades voor de kleine rommeltjes en genoeg planken voor de favoriete boeken en de nodige decoratie!

Van € 5109,-     voor € 2995,-     (exclusief bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

Perzona Elan boxspring

Showroommodel Perzona Elan

Ook de Elan boxspring is een boxspring waarbij persoonlijke ondersteuning en kwaliteit centraal staan. Functie, comfort en kwaliteit kunnen best samengaan en dat bewijst Perzona nogmaals met deze Elan boxspring met standaard matrassen.

Van 4896,-    voor € 3495,-

Klik hier voor meer informatie

 

Lundia Nuvola kast

Showroommodel Lundia NuvolaServieskast, boekenkast, buffetkast; deze kast is de ideale kast! Modern, strak, speels maar niet rommelig. En bovenal: genoeg ruimte voor alles wat u niet wilt zien (achter de deuren) en wat u wel wilt zien!

Van € 4229,- voor € 2100,-     (exclusief bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

 

Tempur Flex 500 bodem

De vlakke Tempur schotelbodem heeft een maat van 70*200 en heeft een design pootset.

Van € 658 voor € 120

 

Klik hier voor meer informatie

 

Auping Pixel Coral Red

Showroommodel Auping Pixel coral redAuping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 375,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Loof Tripod bijzettafel

De Tripod bijzettafel is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. De Tripod bijzettafel heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

van € 345 voor € 195  of € 259 per stuk

Klik hier voor meer informatie

Loof nachtkastje Pure

Het Loof nachtkastje Pure is mooi door zijn eenvoud. Het nachtkastje past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. Het kleine laatje geeft ruimte aan een boek, de bril en verder alles wat u graag binnen handbereik wilt hebben, maar niet hoeft te zien.

van € 375 voor € 249

Klik hier voor meer informatie