Sale

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bedden, kasten en tussendeuren uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Auping Royal 5M+

De Auping Royal is het paradepaardje van Auping. Het is een modern bed met een uniek ontwerp, dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De rondingen in het frame en de poten geven de Auping Royal een zachte uitstraling. Voor deze Auping Royal is er gekozen voor een gestoffeerd hoofdbord, met 5M verstelbare spiralen en Evolve matrassen.

van € 15.255,- voor € 9.999,-

Klik hier voor meer informatie

Auping Evolve matras

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Wij hebben de Auping Evolve in de aanbieding in meerdere bodytypes en gewichtsklasses. 

van € 1.245,- voor € 949,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Steel & Stockings Kinks

Model Kinks is met trots de blikvanger van Steel & Stockings. De luxe gevlochten stof op het hoofdbord trekt direct de aandacht in combinatie met de prachtige diepzwarte ombouw. De Kinks is voorzien van 2 zwart gepoedercoate stalen onderstellen. Met vlakke Auping spiralen en een tweepersoons Auping Evolve matras.

Van € 6.513,-voor € 4.495,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Original Elite matras

De Tempur Original matrassen zijn de stevigste matrassen van Tempur. Ze passen zich zeer nauwkeurig aan de contouren van jouw lichaam aan, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. De Tempur Original Elite matras maakt deel uit van de Tempur Original serie en is daarvan de meest luxe matras.

van € 1.949,- voor € 1.199,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Original Supreme matras

De Tempur Original matrassen zijn de stevigste matrassen van Tempur. Ze passen zich zeer nauwkeurig aan de contouren van jouw lichaam aan, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. 

van € 1.749,- voor € 1.049,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Sensation Supreme matras

Indien je alle voordelen wilt van Tempur, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de Tempur Sensation collectie de perfecte keuze. De Sensation matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. De Tempur Sensation Supreme matras is de middelste matras van de Tempur Sensation serie.

van € 1.749,- voor € 1.049,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Cloud Supreme matras

De Tempur Cloud collectie is ontworpen voor personen met een voorkeur voor een zacht matras, dat tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De Tempur Cloud Supreme matras is de middelste matras van de Tempur Cloud serie.

van € 1.749,- voor € 1.049,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Flex 500 bedbodem

Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bedbodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kunnen de schotelbodems voorzien worden van een pootset, zodat ze zonder ombouw neergezet kunnen worden. De Tempur Premium Flex 500 vlak is de niet verstelbare schotelbodem van Tempur.

van € 749,- voor € 449,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Flex 2000 bedbodem ++

Deze 2-motorige Tempur schotelbodem is speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bodem is uitgevoerd met LED-verlichting én met massage. Alles te bedienen met de uitgebreide afstandbediening. De bedbodem kan in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kan de schotelbodem voorzien worden van een pootset, zodat deze zonder ombouw neergezet kan worden. 

van € 2.097,- voor € 1.249,-

Klik hier voor meer informatie

Auping Cresto matras

Een comfortabel 5 zone matras met soepel ondersteuning voor de schouders. De Auping Cresto matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 20 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Cresto matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 1.225,- voor € 899,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Inizio matras(sen)

De Auping Inizio matras is een comfortabele 3 zone matras van Auping voor een scherpe prijs. Het is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiralen en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 745,- voor € 519,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Tweepersoons Auping Evolve matras

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Deze Auping Evolve is in een tweepersoons uitvoering, dat wil zeggen twee kernen in één tijk.

van € 2.490,- voor € 1.898,- 

Klik hier voor meer informatie

Raffito / Lundia interieur

Het mooie interieur bestaat uit drie delen, uitgevoerd in ivoor. Met hanggedeelten, waarvan één met garderobelift, planken en een schoenengedeelte. Met verticale LED verlichting op sensor. De maat is ongeveer 298 cm breed en ongeveer 250 cm hoog. 

Van € 2.506,- voor € 1.899,-     
(exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

Auping Pixel nachtkastje

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 395,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Loof Tripod bijzettafel

De Tripod bijzettafel is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. De Tripod bijzettafel heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

van € 345,- voor € 195,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Loof Pure nachtkastje

Showroommodel Loof nachtkastje Pure is mooi door zijn eenvoud. Het kastje past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. 

van € 375,- voor € 249,-

Klik hier voor meer informatie