Sale

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bedden, kasten en tussendeuren uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Auping Inizio matras(sen)

Showroommodel Auping Inizio

De Auping Inizio matras is een comfortabele 3 zone matras van Auping voor een scherpe prijs. Het is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiralen en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras u een heerlijke nachtrust.

van € 695,- voor € 519,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Cresto matras(sen)

showroommodel auping cresto matras

Een comfortabel 5 zone matras met soepel ondersteuning voor de schouders. De Auping Cresto matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 20 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Cresto matras u een heerlijke nachtrust.

van € 1225,- voor € 899,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Vivo matras(sen)

Topmodel Vivo is een 5 zone matras met een Vita Talalay Origins afdekking. De Auping Vivo matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 24 cm, DPPS pocketveren in de kern, een uitgesproken schouderzone en een ongeëvenaarde heupzone, biedt de Auping Vivo matras u een voortreffelijke nachtrust.

van € 1745,- voor € 1299,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Tempur Relax bed

Showroommodel Tempur Relax Shape

Ultiem en stijlvol slaapcomfort was nog nooit zo gemakkelijk! Dit showroommodel Tempur Relax bed is een karakteristiek en stijlvol ontwerp en is voorzien van een stijlvol hoofdbord. Dit bed past in elke slaapkamer. De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

van € 6195, – voor € 3495,-

Klik hier voor meer informatie

Auping Pixel nachtkastje

Showroommodel Auping PixelAuping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 375,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Avek Ninety

Showroommodel Avek Ninety

De luxe Avek Ninety Boxspring komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers.

van € 2795,-     voor € 1995,-

Klik hier voor meer informatie

 

Raffito / Lundia klassieke deuren

showroommodel Raffito klassieke deurenVier mooie schuifdeuren met een klassieke tekening; voor de garderobekast in de slaapkamer, of in de bijkeuken, of in de woonkamer of de kleedkamer: eigenlijk zijn deze deuren in élke kamer mooi!

Van € 3847,51            voor € 2695,-     (exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

Lundia Nuvola kast

Showroommodel Lundia NuvolaServieskast, boekenkast, buffetkast; deze kast is de ideale kast! Modern, strak, speels maar niet rommelig. En bovenal: genoeg ruimte voor alles wat u niet wilt zien (achter de deuren) en wat u wel wilt zien!

Van € 4229,- voor € 2100,-     (exclusief bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

Tempur Flex 500 bodem

De vlakke Tempur schotelbodem heeft een maat van 70*200 en heeft een design pootset.

Van € 658 voor € 120

Klik hier voor meer informatie

 

 

Auping Pixel Coral Red

Showroommodel Auping Pixel coral redAuping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 375,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Loof Tripod bijzettafel

De Tripod bijzettafel is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. De Tripod bijzettafel heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

van € 345 voor € 195 per stuk

Klik hier voor meer informatie

Loof nachtkastje Pure

Het Loof nachtkastje Pure is mooi door zijn eenvoud. Het nachtkastje past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. Het kleine laatje geeft ruimte aan een boek, de bril en verder alles wat u graag binnen handbereik wilt hebben, maar niet hoeft te zien.

van € 375 voor € 249

Klik hier voor meer informatie