Sale

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bedden, kasten en tussendeuren uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Avek Noflik State

Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat de AVEK Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u ‘s nachts geniet van een goede nachtrust. Het unieke Ergo systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxsprings, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kunt u, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stelt u het bed precies in op de gewenste lighouding.

van € 9445,-     voor € 6995,-

Klik hier voor meer informatie

Raffito / Lundia klassieke deuren

showroommodel Raffito klassieke deurenVier mooie schuifdeuren met een klassieke tekening; voor de garderobekast in de slaapkamer, of in de bijkeuken, of in de woonkamer of de kleedkamer: eigenlijk zijn deze deuren in élke kamer mooi!

Van € 3847,51            voor € 2695,-     (exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

Loof Basket

Loof Basket

Ledikant Loof Basket heeft door zijn schuine pootjes en minimalistische design een Scandinavische uitstraling. Het bed leent zich perfect voor het creëren van een serene en kalme slaapkamer: in alle rust wakker worden in een warme sfeer. De belijning en ronding aan het hoofdbord geeft Basket een zachte en bijzondere uitstraling. Dit ledikant wordt aangeboden zonder bodems en matrassen, maar mét tablet. We maken graag een passende aanbieding voor u inclusief de door u gekozen bodems en matrassen.

van € 1875,-          voor € 1399,-

Klik hier voor meer informatie

Lundia Nuvola televisiekast

Deze mooie Lundia Nuvola kast is de ideale televisiekast: een mooie schuifdeur om de televisie aan het oog te onttrekken wanneer er geen televisie gekeken wordt, genoeg ruimte onder de televisie -achter de klep- voor alle apparatuur, twee deuren voor het opbergen van dat wat je niet wilt zien, maar wel bij-de-hand wilt hebben, lades voor de kleine rommeltjes en genoeg planken voor de favoriete boeken en de nodige decoratie!

Van € 5109,-     voor € 2995,-     (exclusief bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

Auping Auronde

Showroommodel Auping Auronde Clay

De Auping Auronde is in 1973 ontworpen door Frans de la Haye en is al jaren het meest succesvolle bedontwerp van Nederland. De bekende ontwerper gelooft dat het bed het ultieme thuisgevoel vertegenwoordigt. De enige plaats waar we totale gelukzaligheid en veiligheid kunnen ervaren. Dit ledikant wordt aangeboden zonder bodems en matrassen, maar we maken graag een passende aanbieding voor u inclusief de door u gekozen bodems en matrassen.

van € 2185,- voor € 1695,-                               exclusief bodems en matrassen

Klik hier voor meer informatie

 

Lundia Nuvola boekenkast

Hier staat íe: de ideale boekenkast: Niet te breed, precies zo hoog dat de bovenste boeken nog te bereiken zijn en nét diep genoeg. Genoeg ruimte voor de favoriete boeken, en misschien ook hier en daar wat leuks om naar te kijken. Het enige wat u nog moet bedenken is hoe u de boeken erin zal zetten: op kleur, op alfabet of op genre!

Van € 2974,- voor € 1400,-     (exclusief bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

Auping Essential Coral Red

Showroommodel Auping Essential Coral Red

De Auping Essential staat voor de essentie van een bed: geborgenheid geven, comfort bieden en zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Het gevoel van luxe en design, als middelpunt van uw slaapkamerinterieur, want de Auping Essential is een design statement dat de essentie van slapen belichaamt. De Auping Essential is het eerste bed ter wereld dat is bekroond met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit ledikant wordt aangeboden zonder bodems en matrassen, maar we maken graag een passende aanbieding voor u inclusief de door u gekozen bodems en matrassen.

van € 1915,- voor € 1395,-                               exclusief bodems en matrassen

Klik hier voor meer informatie

 

Lundia Nuvola kast

Showroommodel Lundia NuvolaServieskast, boekenkast, buffetkast; deze kast is de ideale kast! Modern, strak, speels maar niet rommelig. En bovenal: genoeg ruimte voor alles wat u niet wilt zien (achter de deuren) en wat u wel wilt zien!

Van € 4229,- voor € 2100,-     (exclusief bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

 

 

Tempur Flex 500 bodem

De vlakke Tempur schotelbodem heeft een maat van 70*200 en heeft een design pootset.

Van € 658 voor € 120

 

Klik hier voor meer informatie

 

 

Loof Tripod bijzettafel

De Tripod bijzettafel is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. De Tripod bijzettafel heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

van € 345 voor € 195  of € 259 per stuk

Klik hier voor meer informatie

Loof nachtkastje Pure

Het Loof nachtkastje Pure is mooi door zijn eenvoud. Het nachtkastje past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. Het kleine laatje geeft ruimte aan een boek, de bril en verder alles wat u graag binnen handbereik wilt hebben, maar niet hoeft te zien.

van € 375 voor € 249

Klik hier voor meer informatie