Sale

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bedden en kasten uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Steel & Stockings Kinks

Model Kinks is met trots de blikvanger van Steel & Stockings. De luxe gevlochten stof op het hoofdbord trekt direct de aandacht in combinatie met de prachtige diepzwarte ombouw. De Kinks is voorzien van 2 zwart gepoedercoate stalen onderstellen. Met twee nachtkastjes en zonder bodems en matrassen.

Van € 3.153,-voor € 1.499,-

Klik hier voor meer informatie

Perzona schotelbodem

De Perzona Individual Support bedbodems zijn speciaal ontwikkeld voor Perzona matrassen. Een optimale aanvulling op jouw ondersteuning, die door de 5 instelbare latten bovendien een extra personalisering mogelijk maakt.

van € 848,- voor € 595,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Perzona Individual 14 matras

Het Perzona Individual 14 matras is een nieuwe generatie hybride matras. Erin  is de nieuwste generatie drukverlagend gelschuim verwerkt. Het zogenaamde Triple F Foam reageert snel op je bewegingen tijdens het slapen en zorgt voor een uitstekende ventilatie. In combinatie met de dubbele pocketveren is dit een matras om heerlijk op weg te dromen!

van € 1.998,- voor € 995,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Sensation Supreme matras

Indien je alle voordelen wilt van Tempur, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de Tempur Sensation collectie de perfecte keuze. De Sensation matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. De Tempur Sensation Supreme matras is de middelste matras van de Tempur Sensation serie.

van € 1.749,- voor € 895,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Flex 500 bedbodem

Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bedbodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kunnen de schotelbodems voorzien worden van een pootset, zodat ze zonder ombouw neergezet kunnen worden. De Tempur Premium Flex 500 vlak is de niet verstelbare schotelbodem van Tempur.

van € 749,- voor € 449,-

Klik hier voor meer informatie

Avek Prata matras

De Avek Prata matras is een robuust matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een 7-slags pocketvering, met 7 zones en heeft een luxe afdeklaag. Net als alle andere matrassen  die in de sale staan, goed te combineren met de boxsprings en ledikanten die nu ook in de sale staan. 

van € 1.245,- voor € 795,- 

Klik hier voor meer informatie

Auping Evolve matras

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Wij hebben de Auping Evolve in de aanbieding in bodytype Y. 

van € 1.245,- voor € 795,- per stuk (we hebben er 2)

Klik hier voor meer informatie

Auping Inizio matras Extra Firm

De Auping Inizio matras is een comfortabele 3 zone matras van Auping voor een scherpe prijs. Het is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiralen en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 845,- voor € 495,- 

Klik hier voor meer informatie

Raffito / Lundia interieur

Het mooie interieur bestaat uit drie delen, uitgevoerd in ivoor. Met hanggedeelten, waarvan één met garderobelift, planken en een schoenengedeelte. Met verticale LED verlichting op sensor. De maat is ongeveer 298 cm breed en ongeveer 250 cm hoog. 

Van € 2.506,- voor € 1.595,-     
(exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

Loof Tripod bijzettafel

De Tripod bijzettafel is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. De Tripod bijzettafel heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

van € 345,- voor € 195,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Loof Pure nachtkastje

Showroommodel Loof nachtkastje Pure is mooi door zijn eenvoud. Het kastje past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. 

van € 375,- voor € 249,-

Klik hier voor meer informatie

Auping Pixel nachtkastje

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 395,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Bedlinnen SALE

Met het verhuizen van de bedlinnen afdeling hebben we besloten flink op te ruimen. We hebben onder andere veel dekbedovertrekken van Auping, Dommelin en Lysdrap met korting vanaf 40% .

Kom naar de winkel voor het actuele aanbod.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale