Sale

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bedden, kasten en tussendeuren uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op.

Inizio

Auping Inizio matras(sen)

De Auping Inizio matras is een comfortabele 3 zone matras van Auping voor een scherpe prijs. Het is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiralen en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 695,- voor € 519,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Cresto

Auping Cresto matras(sen)

Een comfortabel 5 zone matras met soepel ondersteuning voor de schouders. De Auping Cresto matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 20 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Cresto matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 1225,- voor € 899,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Maestro

Auping Maestro matras(sen)

De Auping Maestro is een 5 zone matras met een Vita Talalay Origins afdekking. De Auping Maestro matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 22 cm, DPPS pocketveren in de kern, én een uitgesproken schouderzone, biedt de Auping Maestro matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 1535,- voor € 1099,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

auping vivo

Auping Vivo matras(sen)

Topmodel Vivo is een 5 zone matras met een Vita Talalay Origins afdekking. De Auping Vivo matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 24 cm, DPPS pocketveren in de kern, een uitgesproken schouderzone en een ongeëvenaarde heupzone, biedt de Auping Vivo matras jou een voortreffelijke nachtrust.

van € 1745,- voor € 1299,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Showroommodel Tempur Relax Shape 1

Tempur Relax bed

Ultiem en stijlvol slaapcomfort was nog nooit zo gemakkelijk! Dit showroommodel Tempur Relax bed is een karakteristiek en stijlvol ontwerp en is voorzien van een stijlvol hoofdbord. Dit bed past in elke slaapkamer. De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor je nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

van € 6195, – voor € 3495,-

Klik hier voor meer informatie

foto klassieke deuren cr cr

Raffito / Lundia klassieke deuren

Vier mooie schuifdeuren met een klassieke tekening; voor de garderobekast in de slaapkamer, of in de bijkeuken, of in de woonkamer of de kleedkamer: eigenlijk zijn deze deuren in élke kamer mooi!

Van € 3847,51 – voor € 2695,-     
(exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

Nuvola kast tekening

Lundia Nuvola kast

Servieskast, boekenkast, buffetkast; deze kast is de ideale kast! Modern, strak, speels maar niet rommelig. En bovenal: genoeg ruimte voor alles wat je niet wilt zien (achter de deuren) en wat je wel wilt zien!

Van € 4229,- voor € 2100,-     (exclusief bezorgen en monteren)

Klik hier voor meer informatie

pixel

Auping Pixel nachtkastje

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan jouw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 375,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Tripod donker

Loof Tripod bijzettafel

De Tripod bijzettafel is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. De Tripod bijzettafel heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

van € 345 voor € 195 per stuk

Klik hier voor meer informatie

Premium Flex 500

Tempur Flex 500 bodem

De vlakke Tempur schotelbodem heeft een maat van 70*200 en heeft een design pootset.

Van € 658 voor € 120

Klik hier voor meer informatie

Showroommodel Perzona

Perzona boxspring

De Perzona boxspring is gebaseerd op een volledig metalen frame waarbij de boxsprings worden aangedreven door  zeer betrouwbare Duitse motoren.  Deze mooie boxspring is 4M+, dus inclusief massage en de mogelijkheid tot synchroonverstelling.

Van € 12.294,-voor € 8.995,-

Klik hier voor meer informatie

Showroommodel Avek Stiel Max 500

Avek Stiel Max

Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht. Beide komen samen in de beddenlijn van Avek Stiel, waarvan Avek Stiel  Max deel uitmaakt. Het zijn duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in de eigen fabriek in Friesland. 

Van € 4580,- voor € 3395,-

Klik hier voor meer informatie