Al onze Auping showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Auping uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Auping showroommodellen en neem contact met ons op.

 

Auping Pixel

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur.

van € 345 voor € 175

Klik hier voor meer informatie

 

Auping hocker rond

showroommodel auping hocker rond

De Auping hocker rond is een modern en stijlvol alternatief voor het nachtkastje. Het geeft voldoende ruimte voor uw wekker, leesboek en bril. Het  showroommodel Auping hocker rond is uitermate geschikt om geplaatst te worden naast een boxspring of een wat hoger ledikant, maar misstaat ook zeker niet naast een wat lager ledikant.

van € 455 per stuk voor € 50 de set

Klik hier voor meer informatie

 

De voordelen van Auping showroommodellen

  • De Auping showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Auping showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Auping showroommodellen kunnen (vaak) met elkaar gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!