Al onze Auping showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Auping uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Auping showroommodellen en neem contact met ons op.

 

Auping Vivo matrassen

De Auping Vvio matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden. Met 5 comfortzones, een hoogte van 24 cm, DPPS pocketveren in de kern en een uitgesproken heup- en schouderzone, biedt de Auping Vivo matras u een voortreffelijke nachtrust.

Van € 1670,- voor € 1249,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Auping Maestro matrassen

De Auping Maestro matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden. Met 5 comfortzones, een hoogte van 22 cm, DPPS pocketveren in de kern en een uitgesproken schouderzone, biedt de Auping Maestro matras u een voortreffelijke nachtrust.

Van € 1470,- voor € 1099,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Auping Siria nachtkastje

Het Auping Nachtkastje Siria met lade is een modern en stijlvol multifunctioneel nachtkastje. Voorzien van een lade voor extra opbergruimte. Het Auping Nachtkastje Siria met lade is uitermate geschikt om geplaatst te worden naast een boxspring of een wat hoger ledikant.

Van € 445,- voor € 269,- per stuk

Klik hier voor meer informatie.

 

Auping topmatras Prestige Visco

Met een Auping topmatras heeft u de mogelijkheid een extra comfortlaag toe te voegen aan uw matras. Zo’n topmatras kan puur dienen als een extra comfortlaag, maar is noodzakelijk wanneer u kiest voor een gestoffeerde matras.

Van € 715,- voor € 535,-

Klik hier voor meer informatie.

 

De voordelen van Auping showroommodellen

  • De Auping showroommodellen zijn direct leverbaar.
  • De Auping showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Auping showroommodellen kunnen (vaak) met elkaar gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!