Al onze showroommodellen van Auping

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Auping uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Auping showroommodellen en neem contact met ons op.

Auping Royal showroommodel

Auping Royal 5M+

De Auping Royal is het paradepaardje van Auping. Het is een modern bed met een uniek ontwerp, dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen. De rondingen in het frame en de poten geven de Auping Royal een zachte uitstraling. Voor deze Auping Royal is er gekozen voor een gestoffeerd hoofdbord.

van € 12.765,- voor € 8.999,-

Klik hier voor meer informatie

Auping Evolve matras

Auping Evolve matras

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Wij hebben de Auping Evolve in de aanbieding in meerdere bodytypes en gewichtsklasses. 

van € 1.245,- voor € 949,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Evolve matras tweepersoons

Tweepersoons Auping Evolve matras

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Deze Auping Evolve is in een tweepersoons uitvoering, dat wil zeggen twee kernen in één tijk.

van € 2.490,- voor € 1.898,-

Klik hier voor meer informatie

Inizio

Auping Inizio matras(sen)

De Auping Inizio matras is een comfortabele 3 zone matras van Auping voor een scherpe prijs. Het is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiralen en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 745,- voor € 519,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Pixel nachtkastje

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 395,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Cresto

Auping Cresto matras

Een comfortabel 5 zone matras met soepel ondersteuning voor de schouders. De Auping Cresto matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 20 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Cresto matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 1225,- voor € 899,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

De voordelen van Auping showroommodellen

  • De Auping showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Auping showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Auping showroommodellen kunnen (vaak) goed met elkaar gecombineerd worden

 

Lukt het je niet om langs te komen? Je kunt ons ook bellen of mailen!