Al onze Auping showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Auping uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Auping showroommodellen en neem contact met ons op.

Auping Inizio matras(sen)

Showroommodel Auping Inizio

De Auping Inizio matras is een comfortabele 3 zone matras van Auping voor een scherpe prijs. Het is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiralen en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras u een heerlijke nachtrust.

van € 695,- voor € 519,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Cresto matras(sen)

showroommodel auping cresto matras

Een comfortabel 5 zone matras met soepel ondersteuning voor de schouders. De Auping Cresto matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 20 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Cresto matras u een heerlijke nachtrust.

van € 1225,- voor € 899,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Vivo matras(sen)

Topmodel Vivo is een 5 zone matras met een Vita Talalay Origins afdekking. De Auping Vivo matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook voor alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 5 comfortzones, een hoogte van 24 cm, DPPS pocketveren in de kern, een uitgesproken schouderzone en een ongeëvenaarde heupzone, biedt de Auping Vivo matras u een voortreffelijke nachtrust.

van € 1745,- voor € 1299,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Pixel nachtkastje

Showroommodel Auping Pixel

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant.En daar worden wij blij van!

van € 375,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

 

 

De voordelen van Auping showroommodellen

  • De Auping showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Auping showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Auping showroommodellen kunnen (vaak) met elkaar gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!