Al onze showroommodellen van Auping

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Auping uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Auping showroommodellen en neem contact met ons op.

Inizio

Auping Inizio matras Extra Firm

De Auping Inizio matras is een comfortabele 3 zone matras van Auping voor een scherpe prijs. Het is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiralen en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras jou een heerlijke nachtrust.

van € 845,- voor € 519,- 

Klik hier voor meer informatie

Auping Evolve matras

Auping Evolve matras

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Wij hebben de Auping Evolve in de aanbieding in meerdere bodytypes en gewichtsklasses. 

van € 1.245,- voor € 949,- per stuk

Klik hier voor meer informatie

Auping Evolve matras tweepersoons

Tweepersoons Auping Evolve matras

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Deze Auping Evolve is in een tweepersoons uitvoering, dat wil zeggen twee kernen in één tijk.

van € 2.490,- voor € 1.898,-

Klik hier voor meer informatie

Auping Pixel nachtkastje

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan uw slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

van € 395,-   voor € 259,-

Klik hier voor meer informatie

Noa Soft white 0102

Auping Noa

Auping Noa is met haar eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. Auping Noa is ontworpen door de Deense designer Eva Harlou en zij zegt er zelf over: “Ik zie het bed als een meubelstuk, dat moet van alle kanten mooi zijn zodat het midden in een ruimte kan staan, als een oase van rust, waar je heerlijk kunt wegdromen.” Door het tijdloze ontwerp gaat het nooit uit de mode en wordt het bed met de dag mooier. De aanbieding is in combinatie met vlakke Auping spiralen en Evolve matrassen

van € 6.295,- voor € 4.795,-

Klik hier voor meer informatie

De voordelen van Auping showroommodellen

  • De Auping showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Auping showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Auping showroommodellen kunnen (vaak) goed met elkaar gecombineerd worden

 

Lukt het je niet om langs te komen? Je kunt ons ook bellen of mailen!

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale