CBW-erkend

Je hebt de juiste beslissing genomen. Je hebt namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de algemene voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor jou van belang zijn bij je (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels je helpen. Ook bieden ze een goede productgarantie. En gaat er toch nog iets mis, dan kunt je je klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillenbeslechter, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. In deze algemene voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels, variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo met jaartal.

CBW-erkende woonwinkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

  1. Tenminste 2 jaar garantie op je aankoop
    Extra productgarantie.
  2. Een nette aanbetalingsregeling
    Heb je een aanbetaling gedaan en gaat de CBW-erkende winkel failliet? Dan kan je aanspraak maken op de aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige geschilafhandeling
    Mocht je een klacht hebben en er met de ondernemer/retailer niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale