Showroommodel Avek Prata matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Avek Prata matras.

De Avek Prata matras is een robuust matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een 7-slags pocketvering, met 7 zones en heeft een luxe afdeklaag.

Kenmerken van het showroommodel Avek Prata matras

  • Afmeting: 90*210
  • 25 cm hoog
  • standaard of stevig
  • Inclusief bezorging

van € 1.245,- voor € 795,-

Dit matras is heel goed te combineren met de andere showroommodellen, zoals:

Meer over het Avek Prata matras

De pocketvering matrassen van Avek kenmerken zich stuk voor stuk door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Hou je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata matras een goede keus voor jou. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met zeven ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De Prata matras is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

Kern: 7-slags pocketvering
Afdeklaag: Climalatex
Comfortzones: 7
Tijk: Bordertijk, voorzien van 4 handgrepen en 4 ventilatieroosters, afneembaar en chemisch reinigbaar
Keerbaar: ja
Hoogte: ca. 25 cm

Door de keuzes in hardheid wordt slapen op een Avek Prata matras bovendien heel persoonlijk. Je kunt kiezen uit een standaard of stevige uitvoering.

Maak kennis met de Avek Prata matras bij ons in de winkel. Wil je het showroommodel direct bestellen? Kijk dan hier.

Meer over Avek

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Grootvader Roelf Kok startte in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam Avek , een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. De kennis en ervaring ontwikkelden zich drie generaties lang, waardoor ze een optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen. Jouw nachtrust is Avek’s missie en daarom maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien. Al de ontwerpen van Avek zijn van Nederlandse bodem. Voor verschillende boxsprings werkten ze samen met de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.