Showroommodel Auping Pixel

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping Pixel.

Auping Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van hout en staal resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje. Er is bewust gekozen voor een combinatie van hout en staal: het is namelijk een typische Auping signatuur. Het nachtkastje is gemaakt van eerlijke materialen die volledig voldoen aan de circulaire gedachte van de beddenfabrikant. Er is FSC-hout gebruikt voor het kastje, staal voor de lade en gebogen staal voor de pootset. En daar worden wij blij van!

Kenmerken van showroommodel Auping Pixel

Kleur kastje: Blush
Kleur lade: Blush
Kleur pootset: Clay
Afmeting: 60 cm hoog * 40 cm breed * 33 cm diep

van € 395,- voor € 259,-

Meer over showroommodel Auping Pixel

Het Auping Pixel nachtkastje is uitermate geschikt om geplaatst te worden naast een Auping Original boxspring of Auping Criade boxspring. Met een hoogte van 60 cm is dit nachtkastje zeker niet te laag voor naast een boxspring. Maar ook naast bijvoorbeeld een Auping Auronde, Auping Essential of een Auping Original bedmodel zal de Auping Pixel heel mooi staan. Ook hebben wij de eerste foto’s al voorbij zien komen van consumenten die dit een te mooi kastje vonden voor in de slaapkamer: zij plaatsten de Pixel in de hal! Het kastje meet 40 cm breed, 60 cm hoog en 33 cm diep.

Geïnspireerd geraakt? Kom eens langs om dit mooie nachtkastje ‘live’ te bewonderen.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale