Showroommodel Avek Simmer

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Avek Simmer.

De  Avek Simmer boxspring is geïnspireerd op de Hollandse zomers zoals we die allemaal kennen: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Een klimaat waarin je je prettig en ontspannen voelt. Datzelfde gevoel vind je terug in de Avek Simmer boxspring. Want een Simmer ondersteunt en ventileert als geen ander. En voelt daardoor veel prettiger aan.

Elke Avek Simmer boxspring is voorzien van een duurzame spiraalbodem, waarschijnlijk het best ventilerende bedsysteem ter wereld! Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is.

De comfortabele Simmer matrassen bevatten ACS pocketveren: thermisch geharde, speciaal voor Avek ontwikkelde veren. Deze Avek Comfort & Support veren hebben 2 fasen: de eerste aanraking is zacht en past zich gemakkelijk aan en de tweede fase zorgt voor een goede duurzame ondersteuning. Zeven ergonomische zones in de matras zorgen ervoor dat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Zowel aan de boven- als onderkant van de pocketveringkern bevindt zich een royale laag Optifoam koudschuim om de veren af te dekken.

Dit showroommodel is gestoffeerd in ton-sur-ton stoffen: de boxspring in een olijfgroene geschuurd ‘leer’ en het hoofdbord in een olijfgroene fluweel, voor nét dat vleugje luxe. 

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie bed? Kom langs om het showroommodel Auping Noa ‘live’ te bekijken!

Kenmerken van het showroommodel Avek Simmer

  • Afmeting: 180*210
  • Met twee vlakke boxsprings
  • Met twee Simmer matrassen (1 x standaard, 1 x stevig)
  • Met Optifoam topmatras (nieuw, of een andere topmatras tegen meerprijs)
  • Met hocker
  • Inclusief bezorging en montage

van € 5.160,- voor € 3.895,-

Meer over Avek

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Grootvader Roelf Kok startte in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam Avek , een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. De kennis en ervaring ontwikkelden zich drie generaties lang, waardoor ze een optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen. Jouw nachtrust is Avek’s missie en daarom maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien. Al de ontwerpen van Avek zijn van Nederlandse bodem. Voor verschillende boxsprings werkten ze samen met de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.