Over de Droomfabriek

Bij de Droomfabriek vinden we slapen ontzettend belangrijk. Zo belangrijk dat we er elke dag mee bezig willen zijn. Met het slaapproces, met slaapsystemen en met ontwikkelingen in de markt. Daarom is de Droomfabriek niet zomaar een beddenwinkel, wij zijn een echte slaapspecialist. En daar zijn wij heel erg trots op.                           

Martin van der Klugt

Martin

De man des huizes: eigenaar van de Droomfabriek. Hij is de vierde generatie die het inmiddels ruim 110 jaar oude bedrijf voortzet. Specialist in technisch slapen en maatwerk kasten. Begeleidt als geen ander jouw geplaatste order en zorgt ervoor dat alles spoedig en compleet bij je thuis is. Staat bekend als een zeer nauwkeurige werker.

Lijfspreuk: niet lullen maar poetsen.

Sabine van der Klugt

Sabine 2019 vk 1

De vrouw des huizes: eigenaar van de Droomfabriek. Bruist van de creatieve ideeën om de Droomfabriek nog leuker te maken. Staat bekend om haar gewaagde kleurcombinaties. Uitgebreide vakkennis, technisch inzicht en oog voor persoonlijke wensen, want klantvriendelijkheid staat voorop!

Lijfspreuk: Always buy a good pair of shoes and a good bed as if you aren’t in one you are in the other.

Kees Raessen

onbekend persoon

‘Mijnheer Kees’ staat al vele jaren in de Droomfabriek. Hij vindt het werken in de slaapbranche zo leuk, dat hij besloot te blijven, ook na zijn 65e verjaardag. Jarenlange ervaring in het vak bij verschillende winkels maakt hem tot een specialist onder de specialisten.

Lijfspreuk: Men moet zijn bed maken zoals men slapen wil.

Bas Brugman

onbekend persoon

Bas loopt stage bij de Droomfabriek voor zijn studie interieurstyling. Direct vonden wij hem bijzonder: door zijn enthousiasme, durf, ‘out-of-the-box’ denken én klantvriendelijkheid. 

Lijfspreuk: Life is better in pyjama’s!

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale