Al onze Raffito showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal kasten en deuren van Raffito uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fijne korting. Bekijk ons aanbod aan showroommodellen van Raffito en neem contact met ons op.

Raffito interieur met verlichting

Interieur in de kleur ivoor, in drie delen, met verlichting op sensor. Met lekker veel hangmogelijkheden, planken en een gedeelte voor schoenen.

Van € 2.506,-           voor € 1.595,-  (exclusief inmeten, bezorgen en monteren)

Voordelen showroommodellen van Raffito

  • De showroommodellen van Raffito zijn direct leverbaar
  • De showroommodellen van Raffito hebben een aantrekkelijke prijs

Lukt het je niet om langs te komen? Je kunt ons ook bellen of mailen!

Meer over Raffito

Raffito is een uniek schuifdeuren-, draaideuren- en interieurconcept, vervaardigd uit hoogwaardige materialen in verrassende kleurstellingen. Met Raffito kasten kun je een hoogwaardige en hedendaagse kastenwand creëren. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, opbergen kun je voortaan in stijl, want er is altijd een ontwerp dat bij jou past. Daarbij worden alle Raffito kasten exact volgens de wensen van de klanten op maat gemaakt. Alle Raffito kasten worden duurzaam geproduceerd, waarbij de meeste zelfs voorzien zijn van het PEFC-certificaat. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid met een garantie van 20 jaar.