Showroommodel Perzona bedbodem vlak

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld de Perzona bedbodem(s).

De Perzona Individual Support bedbodems zijn speciaal ontwikkeld voor Perzona matrassen. Een optimale aanvulling op jouw ondersteuning, die door de 5 instelbare latten bovendien een extra personalisering mogelijk maakt.

Kenmerken van het showroommodel Perzona bedbodem

  • Afmeting: 90*210
  • vlak (niet verstelbaar)
  • Inclusief bezorging

van € 848,- voor € 595,- per stuk (we hebben er 2)

Deze bedbodem is heel goed te combineren met de andere showroommodellen, zoals:

Meer over het Perzona Individual 14 matras

In de Perzona Individual 14 matras is de nieuwste generatie drukverlagend gelschuim verwerkt. Het zogenaamde Triple F Foam rageert snel op je bewegingen tijdens het slapen en zorgt voor een uitstekende ventilatie. Deze gel-visco technologie reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden. Geen ouderwets traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’. Met het Triple F Foam zet Perzona absoluut een nieuwe standaard op het gebied van drukverlagend slapen neer.

Uniek aan de Perzona Individual 14 matras zijn de gepatenteerde horizontale dwars-liggers, ofwel de 14 instelbare tubes die zorgen voor jouw persoonlijke ondersteuning. Deze tubes bestaan uit drukverlagend, visco-elastisch schuim die op ergonomisch gekozen plaatsen in de gel-visco schuimlaag van het matras zijn gepositioneerd.

De Perzona Individual 14 matras heeft als enige Perzona matras een extra laag Side 2 Side pocketveren: een 7-zone pocketverenlaag die volledig doorloopt tot de randen van het matras. Deze pocketveren geven extra comfort en een nog betere ventilatie. 

De visco-elastische laag wordt ondersteund wordt door multispring pocketveren, die ontwikkeld zijn door Perzona met Legget & Platt en de beste universiteiten. Het resultaat is een verenpakket met een enorm aanpassingsvermogen. De veren hebben verschillende diameters en zijn opgedeeld in 7 ergonomische zones. Dankzij een slimme combinatie van hoge en lage pocketveren krijgt uw lichaam altijd het comfort en de extra ondersteuning waar het om vraagt.

De Perzona Individual 14 matras is voorzien van een gezoneerde bi-elastische hoes. Deze volledig antibacteriële hoes is wasbaar op 60 graden en heeft naast een enorm elastisch vermogen ook een goede ventilatie. Handvatten zijn overbodig, want het matras hoeft niet gekeerd te worden.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale