Showroommodel Perzona Individual 14 matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Perzona Individual 14 matras.

Als persoon ben je uniek en dat is jouw manier van slapen ook. Maar hoe weet je nu welk matras het beste bij jou past? Perzona gelooft niet in één matras voor iedereen. Elk matras dat Perzona maakt is uniek en helemaal op jouw lichaam afgestemd, zodat je jarenlang kunt genieten van zorgeloos slaapcomfort. Het Perzona Individual 14 matras is een nieuwe generatie hybride matras.

Kenmerken van het showroommodel Perzona Individual 14 matras

  • Afmeting: 90*210
  • 29 cm hoog
  • Medium
  • Inclusief bezorging

van € 1.998,- voor € 995,-

Dit matras is heel goed te combineren met de andere showroommodellen, zoals:

Meer over het Perzona Individual 14 matras

In de Perzona Individual 14 matras is de nieuwste generatie drukverlagend gelschuim verwerkt. Het zogenaamde Triple F Foam rageert snel op je bewegingen tijdens het slapen en zorgt voor een uitstekende ventilatie. Deze gel-visco technologie reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden. Geen ouderwets traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’. Met het Triple F Foam zet Perzona absoluut een nieuwe standaard op het gebied van drukverlagend slapen neer.

Uniek aan de Perzona Individual 14 matras zijn de gepatenteerde horizontale dwars-liggers, ofwel de 14 instelbare tubes die zorgen voor jouw persoonlijke ondersteuning. Deze tubes bestaan uit drukverlagend, visco-elastisch schuim die op ergonomisch gekozen plaatsen in de gel-visco schuimlaag van het matras zijn gepositioneerd.

De Perzona Individual 14 matras heeft als enige Perzona matras een extra laag Side 2 Side pocketveren: een 7-zone pocketverenlaag die volledig doorloopt tot de randen van het matras. Deze pocketveren geven extra comfort en een nog betere ventilatie. 

De visco-elastische laag wordt ondersteund wordt door multispring pocketveren, die ontwikkeld zijn door Perzona met Legget & Platt en de beste universiteiten. Het resultaat is een verenpakket met een enorm aanpassingsvermogen. De veren hebben verschillende diameters en zijn opgedeeld in 7 ergonomische zones. Dankzij een slimme combinatie van hoge en lage pocketveren krijgt uw lichaam altijd het comfort en de extra ondersteuning waar het om vraagt.

De Perzona Individual 14 matras is voorzien van een gezoneerde bi-elastische hoes. Deze volledig antibacteriële hoes is wasbaar op 60 graden en heeft naast een enorm elastisch vermogen ook een goede ventilatie. Handvatten zijn overbodig, want het matras hoeft niet gekeerd te worden.