Showroommodel Loof Tripod bijzettafel

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Loof Tripod bijzettafel donker eiken.

Showroommodel Loof Tripod

De Tripod bijzettafel eiken is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. Bovendien kan een contrasterende vorm naast het bed in onze ogen een hele goede combinatie vormen. De Tripod bijzettafel eiken heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

Het Showroommodel Loof Tripod bijzettafel is gemaakt van massief eiken en donker geolied. De maten zijn 42 cm (diameter), en 45 cm hoog.

van € 345,- voor € 195,-  per stuk

De Tripod eiken Charcoal direct bestellen? Dat kan hier!

Over Loof

Kwaliteit. Oog voor detail. Dat is al drie generaties de simpele maar sterke basis van Loof. Door Jan van Zandvoort begonnen als meubelfabriek in het Gelderse Boven-Leeuwen. Bij het ontwerpen en maken van houten bedden putten kleinzoon Ward en zijn team nog dagelijks inspiratie uit het oude vakmanschap.

Boven-Leeuwen, het land van Maas en Waal, 1946. Vol positieve energie start Jan van Zandvoort samen met twee partners een kleine meubelfabriek in zijn woonplaats. Specialiteit: houten bedden. Het gaat goed en zijn zoon Ton bouwt het familiebedrijf uit en bouwt een nieuwe fabriek in het naast gelegen Druten. Zelfs tot over de grens zijn de bedden gewild. Onder de naam Treco – wat staat voor trend & comfort – bloeit de firma als maker van moderne meubels voor de slaapkamer.

In 2008 treedt Ward van Zandvoort in de voetsporen van zijn vader en grootvader. Eerst onder de naam Trecompany en sinds 2016 als Loof, een inspirerende naam die recht doet aan de kern van de zaak: hout. Berken en massief eiken en beuken gewonnen uit duurzaam beheerde Europese bossen. Dit is de hoogwaardige basis voor elk bed.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale