Showroommodel Tempur Sensation Supreme matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Sensation Supreme matras.

Indien je alle voordelen wilt van Tempur, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de Tempur Sensation collectie de perfecte keuze. De Sensation matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. De Tempur Sensation Supreme matras is de middelste matras van de Tempur Sensation serie.

Kenmerken van het showroommodel Tempur Sensation Supreme matras

  • Afmeting: 90*210
  • 21 cm hoog
  • Inclusief bezorging

van € 1.749,- voor € 895,-

Dit matras is heel goed te combineren met de andere showroommodellen van Tempur, zoals:

Meer over de Tempur Sensation Supreme matras

Als je alle voordelen wilt van Tempur, maar wilt genieten van het gevoel van een traditioneel verend matras, dan is de Tempur Sensation Collectie perfect voor jou. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag met dynamic support technology biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van Tempur materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning voor een goede nachtrust. Het comfort van de matrassen neemt toe naarmate de matras hoger wordt. Tempur Sensation matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems.

Meer over Tempur

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale