Showroommodel Tempur Premium Flex 500 bedbodem

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Premium Flex 500.

Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bedbodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kunnen de schotelbodems voorzien worden van een pootset, zodat ze zonder ombouw neergezet kunnen worden. De Tempur Premium Flex 500 vlak is de niet verstelbare schotelbodem van Tempur.

Kenmerken van het showroommodel Tempur Premium Flex 500

  • Afmeting: 90*210
  • zonder pootset, maar die kunnen we wel erbij leveren tegen een meerprijs
  • Inclusief bezorging

van € 749,- voor € 449,-

Dit showroommodel Tempur Premium Flex 500 is heel goed te combineren met de andere showroommodellen van Tempur, zoals:

Meer over de Tempur Premium Flex bedbodems

Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bedbodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kunnen de schotelbodems voorzien worden van een pootset, zodat ze zonder ombouw neergezet kunnen worden. De Tempur Premium Flex 500 vlak is de meest eenvoudige schotelbodem van Tempur: niet verstelbaar.

Alle Tempur Premium Flex bedbodems zijn voorzien van individueel instelbare schotels wat zorgt voor een persoonlijke afstemming op jouw lichaam. Je kunt de schotels eenvoudig draaien om de stevigheid in te stellen naar jouw persoonlijke wensen. Bovendien bieden de flexibele schotels comfortabele ondersteuning en ventilatie voor elk Tempur matras.

De Tempur Premium Flex 500 vlak is een niet-verstelbare bodem met een lichte en duurzame constructie. Deze bodem biedt optimale ondersteuning aan je Tempur matras. 

Meer over Tempur

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale