Showroommodel Auping Evolve matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Auping Evolve matras.

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. En dit matras is niet alleen goed voor het milieu, het is óók heel goed voor jouw nachtrust. Want ondanks het weglaten van schuim is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Auping Evolve is gemaakt van slechts twee materialen; staal en polyester. 

Kenmerken van het showroommodel Auping Evolve matras

  • Afmeting: 90*210
  • 22 cm hoog
  • we hebben nog een Evolve Y soepel en een Evolve Y firm in de aanbieding
  • Inclusief bezorging

van € 1.245,- voor € 795,-

Dit matras is heel goed te combineren met de andere showroommodellen, zoals:

 
Wil je liever een tweepersoons matras? Die hebben we ook!

Meer over het Auping Evolve matras

De comfortlaag is de bovenste laag van het matras die ervoor zorgt dat je lekker ligt. Auping Evolve heeft een elastisch gebreide comfortlaag van polyester die flexibel aanvoelt, bevat geen lijm én geen stiknaden in de buitenkant. Je zakt hierdoor dieper weg in het matras, zonder dat je omsloten wordt. De flexibele comfortlaag zorgt ervoor dat de pocketveren zich goed aansluiten op jouw lichaam. Hierdoor draai je makkelijk in je slaap, zonder wakker te worden.

Auping Evolve heeft 3 zones met pocketveren die asymmetrisch zijn opgebouwd. Elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: schouders, taille en heupen.

Tijk: 100% polyester, standaard eenvoudig afneembaar
Rits: aan de zijkant, tussen border en bovenblad
Comfortlaag: 4,5 cm 3D breisel van polyester
Kern: pocketveren
Onderkant: Ventilerende polyester viltbodem in antracietgrijs
Comfortzones: 3 zones
Hoogte: 22 cm hoogte
Wasbaar: de tijk is wasbaar op maximaal 60 graden

Meer over Auping

Auping is puur Nederlands vakmanschap en de matrassen zijn met de hand vervaardigd. Kwaliteit tot in de detail en royaal vormgegeven. Hoogwaardig materiaal en uiterst duurzaam. Doordat de bovenkant van de matras van de best absorberende materialen gemaakt is, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoef je een Auping matras niet om te keren.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale