Al onze showroommodellen van Tempur

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Tempur uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Tempur showroommodellen en neem contact met ons op.

Showroommodel Tempur Relax Shape 1

Tempur Relax bed

Ultiem en stijlvol slaapcomfort was nog nooit zo gemakkelijk! Dit showroommodel Tempur Relax bed is een karakteristiek en stijlvol ontwerp en is voorzien van een stijlvol hoofdbord. Dit bed past in elke slaapkamer. De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

van € 6195, – voor € 3495,-

Klik hier voor meer informatie

Premium Flex 500

Tempur Flex 500 bodem

De vlakke Tempur schotelbodem heeft een maat van 70*200 en heeft een design pootset.

Van € 658 voor € 120

Klik hier voor meer informatie

De voordelen van Tempur showroommodellen

  • De Tempur showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Tempur showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Tempur showroommodellen kunnen (vaak) goed met elkaar gecombineerd worden.

 

Lukt het je niet om langs te komen? Je kunt ons ook bellen of mailen!

Meer over Tempur

In de jaren ’70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen. Vandaag de dag is Tempur het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space Foundation dat het ‘Certified Technology’-zegel mag gebruiken. Zo bouwt het merk voort op haar geschiedenis van innovatie door te blijven verbeteren en nieuwe materialen en producten te blijven ontwikkelen die de beste nachtrust geven.

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.