Al onze showroommodellen van Tempur

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Tempur uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Tempur showroommodellen en neem contact met ons op.

Tempur Original Elite matras

De Tempur Original matrassen zijn de stevigste matrassen van Tempur. Ze passen zich zeer nauwkeurig aan de contouren van jouw lichaam aan, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. De Tempur Original Elite matras maakt deel uit van de Tempur Original serie en is daarvan de meest luxe matras.

van € 1949,- voor € 1199,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Original Supreme matras

De Tempur Original matrassen zijn de stevigste matrassen van Tempur. Ze passen zich zeer nauwkeurig aan de contouren van jouw lichaam aan, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. 

van € 1749,- voor € 1049,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Sensation Supreme matras

Indien je alle voordelen wilt van Tempur, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de Tempur Sensation collectie de perfecte keuze. De Sensation matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. De Tempur Sensation Supreme matras is de middelste matras van de Tempur Sensation serie.

van € 1749,- voor € 1049,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Cloud Supreme matras

De Tempur Cloud collectie is ontworpen voor personen met een voorkeur voor een zacht matras, dat tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De Tempur Cloud Supreme matras is de middelste matras van de Tempur Cloud serie.

van € 1749,- voor € 1049,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Flex 2000 bodem ++

Deze 2-motorige Tempur schotelbodem is speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bodem is uitgevoerd met LED-verlichting én met massage. Alles te bedienen met de uitgebreide afstandbediening. De bedbodem kan in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kan de schotelbodem voorzien worden van een pootset, zodat deze zonder ombouw neergezet kan worden. 

van € 2097,- voor € 1249,-

Klik hier voor meer informatie

Tempur Flex 500 bodem

Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bedbodems kunnen in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kunnen de schotelbodems voorzien worden van een pootset, zodat ze zonder ombouw neergezet kunnen worden. De Tempur Premium Flex 500 vlak is de niet verstelbare schotelbodem van Tempur.

van € 749,- voor € 449,-

Klik hier voor meer informatie

De voordelen van Tempur showroommodellen

  • De Tempur showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Tempur showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Tempur showroommodellen kunnen (vaak) goed met elkaar gecombineerd worden.

 

Lukt het je niet om langs te komen? Je kunt ons ook bellen of mailen!

Meer over Tempur

In de jaren ’70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal om astronauten te ondersteunen en te beschermen tijdens het opstijgen. Vandaag de dag is Tempur het enige matras- en kussenmerk onder licentie van de US Space Foundation dat het ‘Certified Technology’-zegel mag gebruiken. Zo bouwt het merk voort op haar geschiedenis van innovatie door te blijven verbeteren en nieuwe materialen en producten te blijven ontwikkelen die de beste nachtrust geven.

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale