Al onze Tempur showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Tempur uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Tempur showroommodellen en neem contact met ons op.

Tempur Cloud 19 cm matras

De Tempur Cloud collectie is ontworpen voor personen met een voorkeur voor een zacht matras, dat tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt.

Van € 1398,- voor € 495,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Tempur Micro-Tech boxspring Plain

Ieder Tempur Micro-Tech product geeft u de kwaliteit die u verwacht van Tempur. Deze mooie vlakke boxspring met hoofdbord en Hybrid matrassen laat u heerlijk slapen.

van € 3946,- voor € 2495,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Tempur Micro-Tech boxspring Button

Micro Tech Button Pink

De compleet nieuwe Micro-Tech boxspring is ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs, om u de kwaliteit te bieden die u van Tempur verwacht. Deze mooie vlakke boxspring met roze genopt hoofdbord staat klaar om door u gekocht te worden.

van € 4246,- voor € 2595,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Tempur Micro-Tech boxspring Stitch

Het tweemotorig verstelbare Micro-Tech bed in combinatie van rustig grijs met fris aqua, uitgevoerd met twee Hybride matrassen van 24 cm hoog. Dit is niet alleen heerlijk slapen, maar ook een sieraad voor de slaapkamer.

van € 5338,- voor € 3295,-

Klik hier voor meer informatie.

 

De voordelen van Tempur showroommodellen

  • De Tempur showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Tempur showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Tempur showroommodellen kunnen (vaak) met elkaar gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!