Al onze Tempur showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van Tempur uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Tempur showroommodellen en neem contact met ons op.

 

Tempur Original 25 cm matras

Bij de Tempur Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor Tempur wereldwijd bekend staat: gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam. Tempur Original matrassen zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen.

Van € 1798,- voor € 899,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Tempur Original Breeze 22 cm matras

Bij de Tempur Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor Tempur wereldwijd bekend staat: gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam. De Tempur Original matras maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al velen tevreden kennismaken met de drukverlagende eigenschappen.

Van € 1649,- voor € 849,-

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Tempur Cloud 19 cm matras

De Tempur Cloud collectie is ontworpen voor personen met een voorkeur voor een zacht matras, dat tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt.

Van € 1398,- voor € 599,-

Klik hier voor meer informatie.

 

 

De voordelen van Tempur showroommodellen

  • De Tempur showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Tempur showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Tempur showroommodellen kunnen (vaak) met elkaar gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!