Al onze Loof showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal bedden van Loof uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Loof showroommodellen en neem contact met ons op.

 

Loof 2Time

Het Loof 2Time type 2 ledikant is een tijdloos ontwerp. Het is uitgevoerd met een 2-delig breed hoofdbord en geïntegreerde nachtkastjes voorzien van een lade. De pootjes aan het voeteneind zijn van roestvrij staal en geven het bed een subtiele belijning. Kwaliteit is ‘in the details’.

Van € 2550,- voor € 1899,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Loof Frame

Het Loof Frame ledikant is ontwikkeld in samenwerking met stylistenduo April and May en Amsterdams lifestyle merk Marie-Stella-Maris.  Het Loof Frame ledikant bestaat uit een ombouw en los hoofdbord.  De ombouw kenmerkt zich door schuin afgewerkte randen en zwart metalen poten. Een schapje op het hoofdbord geeft ruimte voor een glas water, geurkaars of bijvoorbeeld het horloge.

Van € 2530,- voor € 1699,-

Klik hier voor meer informatie.

De voordelen van Loof showroommodellen

  • De Loof showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Loof showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Loof showroommodellen kunnen met andere showroommodellen gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!