Al onze showroommodellen van Loof

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal bedden van Loof uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Loof showroommodellen en neem contact met ons op.
 

Loof Tripod bijzettafel

Loof showroommodellenDe Tripod bijzettafel is ontworpen vanuit de overtuiging dat een klein en subtiel nachtkastje sfeer brengt zonder dat het teveel ruimte in neemt. De Tripod bijzettafel heeft een afneembaar bovenblad en heeft daarmee een dubbele functie; als tafeltje voor naast het bed en het afneembare blad als dienblad. Handig voor een koffie, of thee’tje op bed. De schuine pootjes geven het nachtkastje een zwevend karakter.

van € 345 voor € 195

Klik hier voor meer informatie

Loof nachtkastje Pure

Loof showroommodellenHet Loof nachtkastje Pure is mooi door zijn eenvoud. Het nachtkastje past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting. Het kleine laatje geeft ruimte aan een boek, de bril en verder alles wat u graag binnen handbereik wilt hebben, maar niet hoeft te zien.

van € 375 voor € 249

Klik hier voor meer informatie

De voordelen van Loof showroommodellen

  • De Loof showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Loof showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De Loof showroommodellen kunnen met andere showroommodellen gecombineerd worden

Lukt het je niet om langs te komen? Je kunt ons ook bellen of mailen!

showroommodellen

Tot 50% korting

sale