Ruilen en retourneren

Conform de wettelijke bepalingen heb je een zichttermijn van 7 werkdagen (de afkoelingsperiode), ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zul je de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken is slechts toegestaan om te beoordelen of je het product wilt behouden.

Wanneer je van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij je daarvan melding te maken via info@droomfabriek.com.

De afgeleverde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking is -indien nodig- netjes geopend en weer gesloten, het product is ongebruikt en onbeschadigd. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen moet bijgevoegd zijn bij de retourzending. De Droomfabriek behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door jouw schuld (anders dan die van de Droomfabriek of de leverancier van het product) is beschadigd. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van ons schade heeft opgelopen, die aan een handeling of nalatigheid van de klant is of anderszins voor jouw risico komt, zal De Droomfabriek je hiervan schriftelijk (via fax, brief of e-mail) in kennis stellen. De Droomfabriek heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan jou terug te betalen bedrag in te houden.

Deze afkoelingsperiode geldt niet voor producten die op maat vervaardigd zijn (bedden met individuele aanpassingen en bedden die persoonlijk van aard zijn) en voor speciale aanbiedingen.

De afkoelingsperiode is alleen geldig indien je een product via onze webwinkel hebt gekocht. Voor bestellingen in onze showroom is de afkoelingsperiode niet van toepassing. Hiervoor gelden onze normale algemene verkoop-, leverings en betalingsvoorwaarden.

NB: De afkoelingsperiode is dus geen proef- en testperiode.

Retourzendingen sturen naar:

de Droomfabriek
Hoge Rijndijk 278
2314 AL LEIDEN

Retournering van de goederen komt voor je eigen rekening en risico. Terugbetaling van door jou reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale