Ruilen en retourneren

Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 7 werkdagen (de afkoelingsperiode), ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.

Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via info@droomfabriek.com.

De afgeleverde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking moet ongeopend, het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen moet bijgevoegd zijn bij de retourzending. De Droomfabriek behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan die van de Droomfabriek of de leverancier van het product) is beschadigd. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van ons schade heeft opgelopen, die aan een handeling of nalatigheid van de klant is of anderszins voor uw risico komt, zal De Droomfabriek u hiervan schriftelijk (via fax, brief of e-mail) in kennis stellen. De Droomfabriek heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden.

Deze afkoelingsperiode geldt niet voor producten die op maat vervaardigd zijn (bedden met individuele aanpassingen en bedden die persoonlijk van aard zijn) en voor speciale aanbiedingen.

De afkoelingsperiode is alleen geldig indien u een product via onze webwinkel heeft gekocht. Voor bestellingen in onze showroom is de afkoelingsperiode niet van toepassing. Hiervoor gelden onze normale algemene verkoop-, leverings en betalingsvoorwaarden.

NB: De afkoelingsperiode is dus geen proef- en testperiode.

Retourzendingen sturen naar:

de Droomfabriek
Hoge Rijndijk 278
2314 AL LEIDEN

Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.