Showroommodel Auping Inizio

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Auping Inizio matras.

Het showroommodel Auping Inizio matras is geschikt voor gebruik op alle Auping bedden, maar ook op alle andere spiraalbodems en boxsprings. Met 3 comfortzones, een hoogte van 18 cm en DPPS pocketveren in de kern, biedt de Auping Inizio matras u een comfortabele nachtrust voor een scherpe prijs.

Auping Inizio matras

Kenmerken van het showroommodel Auping Inizio

Afmeting: 90*210
Tijk: Afritsbaar en wasbaar, 35% viscose / 65% polyester
Toplaag: 10 mm polyether
Comfortlaag: latex
Kern: DPPS pocketveren
Onderlaag: Ventilerende, geperforeerde polyether onderplaat
Onderkant: Viltbodem antracietgrijs
Comfortzones: 3 zones
Hoogte: 18 cm

Gewichtsklasse: Extra Firm

van € 845,- voor € 495,-

Om de juiste beslissing te kunnen nemen bij het kopen van een nieuw matras, adviseren wij je altijd het matras te testen in de showroom. Ook voor het kiezen van de hardheid van de matras is het belangrijk dat je je goed laat adviseren door een deskundige.

Auping matrassen

Een goede matras heeft alles in huis om lekker op te slapen en fris en energiek wakker te worden. Maar wanneer is een matras een goede matras? Dat is heel persoonlijk. Fysieke factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en eventuele ongemakken zijn van invloed, net als persoonlijke voorkeuren en slaapgedrag. Wat voor de één een goede matras is, is dat dus niet automatisch voor de ander.

De matrassen van Auping kenmerken zich door een zorgvuldig opgebouwde binnenkant en een hoogwaardige afgewerkte buitenkant. De matras volgt perfect de contouren van jouw lichaam, waardoor je lichaam overal op de juiste manier wordt ondersteund en optimaal kan herstellen tijdens je slaap. Auping matrassen kunnen zowel op een spiraalbodem als boxspring worden gelegd.

Wist je dat je een derde van je leven in bed doorbrengt? En dat een goede nachtrust bepalend is voor hoe fit en energiek je j ede volgende dag voelt? Een goede matras is daarbij erg belangrijk. Zo kan je lichaam optimaal herstellen tijdens je slaap en ben je elke dag klaar voor een nieuwe dag.

Auping is puur Nederlands vakmanschap en de matrassen zijn met de hand vervaardigd. Kwaliteit tot in de detail en royaal vormgegeven. Hoogwaardig materiaal en uiterst duurzaam. Doordat de bovenkant van de matras van de best absorberende materialen gemaakt is, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoef je een Auping matras niet om te keren.

Wij hebben nog een Auping matras in de uitverkoop: de Auping Evolve matras.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale