Showroommodel Loof nachtkastje Pure

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Loof nachtkastje Pure.

Showroommodel Loof nachtkastje Pure Showroommodel Loof nachtkastje Pure

Showroommodel Loof nachtkastje Pure is mooi door zijn eenvoud. Het kastje past moeiteloos in een moderne en minimalistische slaapkamer, maar komt ook goed tot zijn recht in een stoere en meer industriële inrichting.

Het nachtkastje is gemaakt van MDF, de afkorting voor Medium-Density Fibreboard, dat wordt vervaardigd uit fijne houtvezels. MDF wordt gemaakt van resthout uit de meubelindustrie en van hout dat wordt gewonnen uit bosdunning in Europa, ook wel dunningshout genoemd. Het MDF wordt aan beide zijden afgewerkt met een essen fineer waardoor er na het afwerken een mooie houtstructuur zichtbaar blijft. Het kastje is wit gelakt.

De maten zijn 48 cm breed, 41,5 cm hoog en 32 cm diep.

van € 375,- voor € 249,-

Over Loof

Kwaliteit. Oog voor detail. Dat is al drie generaties de simpele maar sterke basis van Loof. Door Jan van Zandvoort begonnen als meubelfabriek in het Gelderse Boven-Leeuwen. Bij het ontwerpen en maken van houten bedden putten kleinzoon Ward en zijn team nog dagelijks inspiratie uit het oude vakmanschap.

Boven-Leeuwen, het land van Maas en Waal, 1946. Vol positieve energie start Jan van Zandvoort samen met twee partners een kleine meubelfabriek in zijn woonplaats. Specialiteit: houten bedden. Het gaat goed en zijn zoon Ton bouwt het familiebedrijf uit en bouwt een nieuwe fabriek in het naast gelegen Druten. Zelfs tot over de grens zijn de bedden gewild. Onder de naam Treco – wat staat voor trend & comfort – bloeit de firma als maker van moderne meubels voor de slaapkamer.

In 2008 treedt Ward van Zandvoort in de voetsporen van zijn vader en grootvader. Eerst onder de naam Trecompany en sinds 2016 als Loof, een inspirerende naam die recht doet aan de kern van de zaak: hout. Berken en massief eiken en beuken gewonnen uit duurzaam beheerde Europese bossen. Dit is de hoogwaardige basis voor elk bed.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale