Showroommodel Steel & Stockings Kinks

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Steel & Stockings Kinks.

Model Kinks is met trots de blikvanger van Steel & Stockings. De luxe gevlochten stof op het hoofdbord trekt direct de aandacht in combinatie met de prachtige diepzwarte ombouw. De Kinks is voorzien van 2 zwart gepoedercoate stalen onderstellen.

Dit showroommodel is heel goed te combineren met bodems en matrassen uit de sale, bijvoorbeeld met:

Kenmerken van het showroommodel Steel & Stockings Kinks

  • Afmeting: 180*210
  • Met hoofdbord Braid
  • Met tafeltje
  • Met nachtkastje
  • zonder bodems en matrassen
  • Inclusief bezorging en montage 

van € 3.153,- voor € 1.499,-

Meer over Steel & Stockings

Noteren & doorhalen. Tekenen & gummen. Schetsen & corrigeren. Streven & ambitie. Van klein naar groot. Blond & zwart. Uniek & massa. Gewoon & bijzonder. Ambacht & productie. De puurheid van de gebruikte materialen maakt de collectie van Steel & Stockings toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust, met een vrouwelijke touch. 100% Made by women. 100% Dutch.