Al onze showroommodellen van Perzona

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen van Perzona uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan Perzona showroommodellen en neem contact met ons op.

Perzona Individual 14

Perzona Individual 14 matras

Het Perzona Individual 14 matras is een nieuwe generatie hybride matras. Erin  is de nieuwste generatie drukverlagend gelschuim verwerkt. Het zogenaamde Triple F Foam reageert snel op je bewegingen tijdens het slapen en zorgt voor een uitstekende ventilatie. In combinatie met de dubbele pocketveren is dit een matras om heerlijk op weg te dromen!

van € 1.998,- voor € 995,-

Klik hier voor meer informatie

De voordelen van Perzona showroommodellen

  • De Perzona showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De Perzona showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • Showroommodellen kunnen vaak goed met elkaar gecombineerd worden.

Lukt het je niet om langs te komen? Je kunt ons ook bellen of mailen!

Meer over Perzona

Slapen doet iedereen… maar jij bent uniek! Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Perzona gelooft niet in één matras voor iedereen. Elk matras dat Perzona maakt is uniek en helemaal op jouw lichaam afgestemd, zodat je jarenlang kunt genieten van zorgeloos slaapcomfort. De matrassen van Perzona zijn uniek door het Tube Layer System. De tubes zorgen voor persoonlijke ondersteuning daar waar jij het nodig hebt. En we weten dat je het nodig hebt, en op welke plek, door jou te meten.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale