Al onze AVEK showroommodellen

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen en bedden van AVEK uit de showroom staan in de sale en mogen nu weg met een fikse korting. Bekijk ons aanbod aan AVEK showroommodellen en neem contact met ons op.

Avek Simmer Basic boxspring

De AVEK Simmer boxspring is geïnspireerd op de Hollandse zomers zoals we die allemaal kennen: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Een klimaat waarin u zich prettig en ontspannen voelt. Datzelfde gevoel vindt u terug in de AVEK Simmer boxspring. Want een Simmer ondersteunt en ventileert als geen ander. En voelt daardoor heel prettig aan.

Van € 4750,- voor € 2995,-

Klik hier voor meer informatie.

 

Avek Simmer Classic boxspring

Als alleen het allerbeste goed genoeg is, kies dan voor de Avek Simmer boxspring met de Prata matras. Een fris en comfortabel matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Climalatex. De Avek Prata matras biedt een uitstekend geventileerde en gezonde nachtrust. Prata is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een robuuster matras.  Deze boxspring biedt het summum aan slaapcomfort.

Van € 6275,- voor € 3890,-

Klik hier voor meer informatie.

 

De voordelen van AVEK showroommodellen

  • De AVEK showroommodellen zijn direct leverbaar
  • De AVEK showroommodellen hebben een aantrekkelijke prijs
  • De showroommodellen kunnen (vaak) met andere showroommodellen gecombineerd worden

Lukt het u niet om langs te komen? U kunt ons ook bellen of mailen!