Showroommodel Perzona Elan

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Perzona Elan.

Ook de Elan boxspring is een boxspring waarbij persoonlijke ondersteuning en kwaliteit centraal staan. Functie, comfort en kwaliteit kunnen best samengaan en dat bewijst Perzona nogmaals met deze Elan boxspring met standaard matrassen.

Showroommodel Perzona Elan 

Kenmerken van het Showroommodel Perzona Elan

Afmeting: 180*210
Met twee 2-motorige boxsprings
Met hoofdbord Capiton
Gestoffeerd in Kos 11 Camel
Met Perzona standaard matrassen (in verschillende hardheden)
Inclusief bezorgen en monteren

van € 4896,- voor € 3495,-

Meer over het Showroommodel Perzona Elan

Ieder matras heeft een goede basis nodig om helemaal tot zijn recht te komen. De Perzona Elan boxspring is speciaal ontwikkeld om de Perzona matrassen te ondersteunen en geven de matrassen een nog beter ligcomfort. De boxsprings zijn gebouwd op een duurzaam metalen frame, waarop een 5 zone minipocket wordt gemonteerd. Dit geeft de Elan boxspring een uniek eigentijds Slim-Line design. Verder is de stoffering afgewerkt met een ventilerende antislip. De verstelbare uitvoeringen worden aangestuurd door zeer betrouwbare Duitse motoren.

De boxspring Elan ligt niet alleen heerlijk maar heeft bovendien unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende zwarte designpoten, in een hoogte van 15 cm. De iets hogere bedpoten geven het bed een luchtig karakter en maken het mogelijk om gemakkelijker schoon te maken onder je bed.

Het hoofdbord Capiton kenmerkt zich door de gecapitonnerde lijn in een pure, strakke vormgeving en wordt zwevend gemonteerd. Dit accentueert het luchtige karakter van het design van het bed. Het hoofdbord heeft een overstek van 10 cm aan beide kanten van het bed.

Deze Elan boxspring biedt niet alleen comfort om heerlijk te slapen, maar vormt ook de basis voor ontspannen televisie kijken of een boek lezen. De boxspring is eenvoudig verstelbaar en in te stellen. De juiste instelling kan helpen tegen snurken of het vergemakkelijken van in- en uit bed stappen. De verstelbare boxspring is voorzien van RF afstandsbedieningen en voorbereid voor bluetooth connectiviteit.