kleuren

Nieuwe kleuren van Bella Donna

Ons favoriete hoeslaken is te verkrijgen in heel veel kleuren. Van wolwit tot zwart en van bordeauxrood tot petrol. En nu is de collectie uitgebreid met nóg twee hele mooie kleuren: Champagne en Violet.

Bella Donna Champagne

De Bella Donna Champagne combineert heel mooi met alle natureltinten. Bijvoorbeeld op een Auping bed in de kleur Sand Beige of Warm Grey. Heel mooi om dit hoeslaken te matchen met een iets donkerder dekbedovertrek en kussenslopen en nog donker naturel sierkussen. Mét een glansje, als het kan. Want het is natuurlijk wel Champagne.

Auping Kiruna in Plecto

Bella Donna Violet

De nieuwe kleur Violet is dan weer heel mooi om te combineren met groen. Bijvoorbeeld op een Auping in de kleur Pine Green, met een dekbedovertrek in de kleur oliifgroen of lila. Of een combinatie van olijf en lila. ook mooi.

Auping. Balanced Lilac 4

Het Bella Donna hoeslaken is duurzaam

Het innovatieve materiaal van het Bella Donna hoeslaken wordt gemaakt in Duitsland. Ook de fabrikant van het Bella Donna hoeslaken; Formesse levert een bijdrage om de opwarming van de aarde te beperken. Daarom hebben zij een groot aantal maatregelen ter vermindering van de emissies gepland, geïnitieerd of reeds uitgevoerd. Het bedrijf en de producten zijn op dit moment klimaatneutraal. Dit betekent dat Formesse alle (vooralsnog) onvermijdelijke emissies compenseert door gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten te steunen. De berekening van de “koolstofvoetafdruk” wordt uitgevoerd door ClimatePartner Deutschland GmbH.

Over Formesse

Het begon met werkkleding. Daarmee legde de overgrootvader de basis voor het familiebedrijf in het Zwarte Woud. In 1947 heeft de dochter samen met haar man de huidige onderneming Formesse opgericht, om beddengoed en andere “bruidsschat” textielproducten te maken. In de jaren 70 nam de derde generatie het bedrijf over. Tot op dat moment werden er voornamelijk hoeslakens van geweven materiaal of niet perfect passende hoeslakens gemaakt van 100% katoen. Formesse was in die tijd één van de eersten die gebruik maakte van hoeslakens met elastan en heeft daarmee een grote invloed op de huidige markt. Midden jaren 80 werd het perfecte elastische hoeslaken te ontwikkeld voor de waterbedden die toen nieuwe op de markt waren. Voor deze veeleisende, beweeglijke en ook meestal hogere matrassen zocht Formesse een oplossing. En dat werd de Bella Donna Jersey.

Voor velen is het merk “Bella Donna” een begrip met de mysterieuze schone op de verpakking. Ze siert nog steeds de achterkant van de verpakking: hoewel het beeld van de ‘mooie dame’ eruit ziet zoals het was in de jaren 1920, dateert het uit de vroege jaren 90. Maar echte schoonheid is tijdloos. Net als kwaliteit.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale