Tempur actie: Gratis reisset

Tijdens de Tempur actie ontvang je een mooie Tempur reisset bij aankoop van een compleet Tempur bed!

Tempur begrijpt dat we allemaal verschillen: in lichaamsvorm, gewicht en smaak. We slapen ook allemaal anders, want ieder mens is uniek. Daarom heeft Tempur matrassen in verschillende maten en soorten. En dan nu het mooiste nieuws: tijdens de Tempur actie ontvang je een mooie reisset bij aankoop van een compleet bed. 

Tempur_affiliatebanner_vakantiepromotie_728x90_NL_v1

Tempur actie

  •  Bij aankoop van een Tempur Arc bed, Zero-G bed of North bed ontvang je een gratis reisset

Kom naar de winkel tijdens de Tempur actie en laat je deskundig adviseren.

Tempur matrasen

De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor je nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van je lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht. Snurken kan aanzienlijk verminderen bij het slapen op Tempur.

Tempur heeft diverse matrassen in haar assortiment, welke zijn onder te verdelen in drie lijnen: Original, Sensation en Cloud. De Tempur matrassen zijn verschillend van opbouw, maar bevatten allemaal het unieke Tempur materiaal.

Tempur Original
De Tenpur Original matraslijn maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al vele tevreden klanten kennismaken met de drukverlagende eigenschappen. Het Original matras ondersteunt het lichaam in haar natuurlijke positie en vermindert draaien en woelen tijdens de slaap.

Tempur Cloud
De Cloud matraslijn biedt een unieke nieuwe balans tussen zachtheid en ondersteuning. Het speciaal ontwikkelde Tempur ES materiaal zorgt voor een ultiem ligcomfort. Ervaar ook de intense zachtheid van het Tempur Cloud matras!

Tempur Sensation
De Sensation matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. Dit matras is echt een sensatie in comfort!