Tempur actie: Winter Sale

Tijdens de Tempur actie krijg je maar liefst 15% korting op geselecteerde Tempur producten!

Tempur begrijpt dat we allemaal verschillen: in lichaamsvorm, gewicht en smaak. We slapen ook allemaal anders, want ieder mens is uniek. Daarom heeft Tempur matrassen in verschillende maten en soorten. En dan nu het mooiste nieuws: tijdens de Tempur actie krijg je 15% korting op de Pro matrassen, de Pro Plus matrassen, het Zero G bed en Tempur beddengoed.

Tempur actie

Tempur actie

Tijdens de Tempur actie krijg je 15% korting op de Pro matrassen, de Pro Plus matrassen, het Zero G bed en het Tempur beddengoed.

Kom naar de winkel tijdens de Tempur actie en laat je deskundig adviseren.

Tempur matrasen

De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor je nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van je lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht. Snurken kan aanzienlijk verminderen bij het slapen op Tempur.

Tempur heeft diverse matrassen in haar assortiment, welke zijn onder te verdelen in drie lijnen: Firm, Medium/Firm en Soft. De Tempur matrassen zijn verschillend van opbouw, maar bevatten allemaal het unieke Tempur materiaal.

Tempur Firm
De Tenpur Firm matraslijn maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al vele tevreden klanten kennismaken met de drukverlagende eigenschappen. Het Original matras ondersteunt het lichaam in haar natuurlijke positie en vermindert draaien en woelen tijdens de slaap.

Tempur Soft
De Soft matraslijn biedt een unieke nieuwe balans tussen zachtheid en ondersteuning. Het speciaal ontwikkelde Tempur ES materiaal zorgt voor een ultiem ligcomfort. Ervaar ook de intense zachtheid van het Tempur Soft matras!

Tempur Medium/Firm
De Medium/firm matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. Dit matras is echt een sensatie in comfort!

showroommodellen

Tot 50% korting

sale