Het dagelijks leven is topsport, dat weten ze bij M line als geen ander. Voor alle ouders die iedere dag weer topprestaties van zichzelf vragen, die vóór dag en dauw opstaan om een ontbijt te maken voor het gezin of rennen om de kinderen op tijd naar school brengen; is er nu de M line actie 25% korting op geselecteerde matrassen! Een goede nachtrust is immers essentieel om overdag te kunnen presteren. Trouwens ook voor niet-ouders!

M line actie

 

Naast een goed matras is een goede boxspring natuurlijk ook belangrijk. Rachel van Sas a.k.a ‘de Huismuts’, heeft bij M line haar favoriete boxspring samengesteld en koos met de boxspring Elite in de kleur Monolith Olive voor luxe, stijl en comfort! Om jouw slaapkamer net zoveel sfeer te geven als haar slaapkamer, krijg je nu maar liefst 15% korting op de boxsprings van M line!

M line actie

 

Hoe werkt de M line actie?

Tijdens de M line actie krijg je bij aanschaf van een M line Cool Motion of Green Motion matras 25% korting. De Cool Motion is de allerfijnste matras van deze fabrikant: de nieuwste techniek is verwerkt in dit koud- en traagschuimmatras. De tijk van de matras is klimaatregulerend. De Green Motion matras is de meest duurzame matras van M line.

Daarnaast is er op dit moment ook nog 15% korting op een complete boxspring van M line!

Over M line

Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. M line is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de M line producten leidt tot een gezonde levensstijl. We brengen immers gemiddeld één derde van ons leven slapend door. Daarom geeft M line hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor de klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken ze over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar M line terecht trots op is!