M line actie: slaap ligt aan de basis van elke prestatie!

Tijdens deze M line actie krijg je maar liefst 25% korting op de Cool Motion matrassen en 15% korting op de boxsprings!

Het dagelijks leven is topsport, dat weten ze bij M line als geen ander. Niet voor niets vertelde Joop Zoetemelk al: ‘De tour win je in bed!’ Voor iedereen die iedere dag weer topprestaties van zichzelf vraagt, is er nu de M line actie! Een goede nachtrust is immers essentieel om overdag te kunnen presteren.

Mline actie

Hoe werkt de M line actie?

Heel eenvoudig: Je ontvangt 25% korting op je M Line Cool Motion matras en 15% korting op je M Line boxspring. 

Wij adviseren je áltijd naar de winkel te  komen voor de aanschaf van een bed, een matras of een kussen. .

Over M line

Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. M line is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de M line producten leidt tot een gezonde levensstijl. We brengen immers gemiddeld één derde van ons leven slapend door. Daarom geeft M line hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor de klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken ze over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar M line terecht trots op is!

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale