M line actie: It’s the favourite time of the year!

Er is geen one size fits all matras. M line heeft dat heel goed begrepen. Ieder M line matras is geschikt voor een ander type slaper. Hoe u erachter komt welke matras perfect bij u past? Door naar de Droomfabriek te komen en u goed te laten adviseren én de matrassen uitgebreid te proberen. En dan krijgt u tijdens de M line actie ook nog 25% korting op de matrassen!

 

M line actie

Hoe werkt de M line actie?

Tijdens de M line actie krijgt u bij aanschaf van een M line Cool Motion matras 25% korting. Dit is de allerfijnste matras van deze fabrikant: de nieuwste techniek is verwerkt in dit koud- en traagschuimmatras. De tijk van de matras is klimaatregulerend. Indien u het in de webwinkel wilt kopen, gebruik dan de code favouritetime25% voor de korting op de matrassen.

Daarnaast is er op dit moment ook nog 25% korting op het heerlijke Active Pillow en de Pillow You! Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen, daarom is het belangrijk dat uw kussen de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. Wanneer uw hoofd de juiste ondersteuning krijgt, dan nemen de nek- en ruggenwervels een ontspannen houding aan. Om hierin te voorzien bevatten de M line kussens visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Dit materiaal zorgt ervoor dat het hoofdkussen zich helemaal naar uw hoofd vormt. Indien u het in de webwinkel wilt kopen, gebruik dan de code favouritetime25% voor de korting op de kussens.

Over M line

Met de investering in een hoogwaardig M line product bent u verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. M line is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de M line producten leidt tot een gezonde levensstijl. We brengen immers gemiddeld één derde van ons leven slapend door. Daarom geeft M line hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor de klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken ze over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar M line terecht trots op is!