Nieuw bedlinnen Auping

Nieuwe bedlinnen van Auping

Hoera! Het is bijna lente. We houden van dit seizoen vanwege het weer, de bloesem én nieuwe bedlinnen van Auping! De duurzame basiscollectie van Auping is helemaal op orde met een groot aantal mooie effen overtrekken, maar de seizoenscollectie is weer prachtig! De satijnweving zorgt ervoor dat de dekbedovertrekken glad en zacht aanvoelen.

Auping Vibrant Apricot

Dekbedovertrek Auping Vibrant Apricot is een kleurrijk, fantasievol overtrek van katoensatijn. De combinatie van beige en zacht oranje maakt het spannend en helemaal van nu. De achterzijden van de overtrek en kussensloop is effen oranjeroze. 

Auping Lively Lucid

Dekbedovertrek Auping Lively Lucid is een kleurrijk, fantasievol overtrek van katoensatijn. De combinatie van helderblauw en bruin maakt het spannend en helemaal van nu. De achterzijden van de overtrek en kussensloop heeft hetzelfde fantasievolle design, maar dan contra. Wij denken dat dit het populairste item wordt van het nieuwe bedlinnen van Auping!

Auping Elegant Fibres

Dekbedovertrek Auping Elegant Fibres is een kleurrijk, grafisch overtrek van katoensatijn met blokken. Verschillende neutrale tinten in combinatie met pasteltinten.

Auping Dynamic Colours

Dekbedovertrek Auping Dynamic Colours is een kleurrijk, grafisch overtrek van katoensatijn met blokken. Verschillende roodtinten in combinatie met blauw, groen, grijs en bruin. 

Auping Dazzling Dreams

Dekbedovertrek Auping Dazzling Dreams is misschien wel onze favoriet van het nieuwe bedlinnen van Auping: een helder, grafisch overtrek van katoensatijn met geometrische vormen, die lijken op puzzelstukjes. Lila en Camel blijken helemaal on trend! 

Auping Bright Bliss

Dekbedovertrek Auping Bright Bliss is een helder, grafisch overtrek van katoensatijn met geometrische vormen. Trendy door colourblocking. Geeltinten worden gecombineerd met blauw en bruin. De achterzijdes van het overtrek en de kussenslopen zijn blauw. 

Het nieuwe bedlinnen van Auping in de winkel

De nieuwe overtrekken liggen inmiddels al in de winkel, maar je kunt ze natuurlijk ook online bestellen!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs