Auping Revive bed

Nieuw: Auping Revive

De opdracht: maak lekker slapen beschikbaar voor iedereen. Het antwoord van Auping: Revive!

 Een mooi bed, dat lekker slaapt, met niet teveel poespas en dat beschikbaar is voor iedereen, dat is de nieuwe Auping Revive lijn. De lijn bestaat uit een heel bed én een matras. Is het echt nieuw? Voor ons wel, maar Auping verkoopt dit al jaren aan hotels. Grote kans dus dat je al eens geslapen hebt op een Auping Revive bed of matras.

Het Auping Revive bed

Auping Revive bed

Is het een bed? Is het een boxspring? Het is de Auping Revive! Ziet er uit als een boxspring, maar is stiekum een spiraalbodem met bekleding. Ook dit bed bezorgt je geen keuzestress: het is verkrijgbaar in 3 kleuren: Dark Grey, Onyx en Denim. Daarnaast kun je kiezen of je het Revive bed met een gestoffeerd matras met topper wilt, of het Revive bed met een grijze matras

Door het standaardiseren van de productie -wat mogelijk is door zo min mogelijk opties te bieden- is Auping in staat om dit bed voor een hele vriendelijke prijs aan te bieden. Je hebt dus echt een goed bed voor dit geld. 

Het Auping Revive matras

Het Auping Revive matras is een veerkrachtig 3-zone matras met een hoogte van 19 cm. Dit matras is geschikt voor iedere slaper en verkrijgbaar in één standaard hardheid voor een scherpe prijs. Dit matras heeft geen overbodige laagjes en biedt dus alle ruimte voor ventilatie. En dat merk je. De enig keuze die je mag maken is of je een afritsbare en wasbare tijk wilt of niet. Geen keuzestress dus. Zo slaap je lekkerder en word je fris en uitgerust wakker. Wil je het matras online bestellen? Dat kan hier.

 

Kom wel even liggen in de winkel, want dit matras is niet  voor iedereen. We adviseren je er graag bij!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale