Auping actie: Het grote voordeel van thuisblijven

Deze zomer hebben wij zacht zomervoordeel op alle producten van Auping. Tijdens deze Auping actie heeft u bijvoorbeeld al een éénpersoons matras vanaf € 420,-. Het geeft u alle ruimte om te investeren in een goed bed, met superzacht bedlinnen en dat leuke nachtkastje! Zo wordt het toch nog een leuke zomer!

Auping actie

De Auping actie:

Tijdens de Auping actie krijgt u voordeel op álle producten van Auping. Hoeveel voordeel, hangt af van welke producten. Kom daarvoor naar de winkel, óók om u goed te laten adviseren!

Over Auping matrassen

Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer is een matras een goede matras? Als hij past bij degene die erop moet liggen. Een kwestie van individuele factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en fysieke kenmerken. Maar ook persoonlijke voorkeuren zijn belangrijk. Zo slaapt de een het lekkerst op een harde ondergrond, terwijl de ander juist liever een wat zachtere matras heeft.

De Auping matrassen zien er niet alleen aan de buitenkant luxe uit, ook aan de binnenkant zit het goed. Zoals u van Auping gewend bent, worden er hoge eisen gesteld aan de matrassen met betrekking tot goede ventilatie.

De verschillende comfortzones zijn asymmetrisch opgebouwd. Uw hoofd heeft nu eenmaal een ander soort ondersteuning nodig dan uw heup. Daarom zijn voor verschillende gebieden verschillende soorten veren gebruikt. Zo biedt de matras uw lichaam overal precies de juiste ondersteuning.

Het ideale slaapklimaat verschilt per persoon. Maar te warm of te koud slapen vindt niemand prettig. In de matrassen van Auping wordt op diverse manieren warmte en vocht gereguleerd. Het resultaat: een frisse en comfortabele matras en een aangenaam slaapklimaat.

Bij Auping heeft u de keuze uit witte en gestoffeerde matrassen. Een gestoffeerde matras wordt altijd gekozen in combinatie met een topmatras. Samen bepalen ze voor een belangrijk deel het ligcomfort. De gestoffeerde matrassen en de topmatrassen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ook zijn ze aan elkaar gekoppeld door middel van een fixeersysteem, zodat ze ten opzichte van elkaar niet verschuiven.

Auping heeft als oudste beddenfabrikant van Nederland een schat aan kennis en ervaring in huis. Ook als het om matrassen gaat. Een Auping matras staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Want Auping weet wat goed is. En dat voelt u.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de matrassen en andere producten van Auping? Kom langs tijdens de Auping actie en we vertellen u graag uw voordeel.