Auping actie: Dromen van een wereld zonder ALS

De Droomfabriek droomt van een wereld zonder de ziekte ALS. Daarom ondersteunt de Droomfabriek de stichting ALS Nederland door deel te nemen aan de Tour du ALS 2019. Op 29 mei neemt een team van medewerkers en relaties van Auping deel aan dit evenement. Het team bestaat uit vijftig wandelaars, fietsers en hardlopers. De uitdaging is het (meermaals) beklimmen van de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk. Het Aupingteam hoopt hiermee een mooi bedrag op te halen om te doneren aan de Stichting ALS, voor onder andere onderzoek naar de oorzaken van deze slopende ziekte.

Een steentje bijdragen

De Droomfabriek ondersteunt team Auping in deze uitdaging, en doneert een substantieel bedrag aan dit goede doel. Klanten van de Droomfabriek dragen dus automatisch ook een steentje bij aan het goede doel!

Win uw aankoopbedrag terug bij de Droomfabriek!

De Droomfabriek zet zich dit voorjaar niet alleen in voor de strijd tegen ALS, maar koppelt daar ook een heel leuke promotie voor haar klanten aan. Koopt u in de periode van 31 maart t/m 29 mei een matras, bed of boxspring bij de Droomfabriek, dan maakt u kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag tot een maximum van euro €2.500,-!

Voorwaarden

  • Het Auping product wordt gekocht in de periode van 31 maart tot en met 29 mei
  • De Auping order heeft een minimale waarde van € 495,- (m.u.v. bedlinnen)
  • Deze actie gaat niet samen met andere acties en kortingen
  • In de winkel wordt de leaflet ingevuld

Over Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Vanuit de overtuiging: een uitgeruste wereld is een betere wereld. Een mooiere wereld. Daarom werken ze elke dag aan oplossingen op het gebied van slaap en de kracht van rust. Als familiebedrijf doen ze dit met aandacht voor detail, voor milieu en voor de toekomst. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder.