Auping actie: Warme winter weken

Het zijn de warme winterweken van Auping. Daarom is er tijdens de Auping actie extra veel wintervoordeel op alle Auping matrassen. Dan kunt u deze winter lekker lang in bed blijven liggen. Zeker nu het zo koud is…Kom snel langs en ontdek uw voordeel!

Auping actie

De Auping actie:

Tijdens de Auping actie warme winter weken ontvangt u maar liefst 15% korting op alle topmatrassen en matrassen van Auping.

Om u een voorbeeld te geven: de prijzen van de matrassen in de maat 90*200 tijdens de warme winter weken:
Auping Inizio matras van €495 voor €420
Auping Adagio matras van €795 voor €675
Auping Cresto matras van €1095 voor €930
Auping Maestro matras van €1395 voor €1185
Auping Vivo matras van €1595 voor €1355

Auping Essential Winterdeal

Tijdens de warme winterweken ontvangt u bij bestelling van een complete 2- persoons Essential een extra voordeel van € 250,- voordeel BOVENOP het matrasvoordeel. Dit voordeel geldt al bij bestelling van een Essential omranding, 2 vlakke spiraalbodems, een houten hoofdbord en 2 x éénpersoons matrassen of 1 x tweepersoons matras (zonder afneembare tijk) vanaf breedtemaat 160 cm.
• De winterdeal combineert met het matrasvoordeel. Dus wanneer u een 2-persoons Essential koopt met Maestro matrassen ontvangt u € 250,- Essential voordeel + € 400,- Maestro voordeel.

Auping Original Winterdeal

Tijdens de warme winterweken ontvangt u bij bestelling van een complete 2-persoons Original boxspring een extra voordeel van € 250,- voordeel BOENOP het matrasvoordeel. Dit voordeel geldt al bij bestelling van 2 vlakke boxen, een hoofdbord en 2 x éénpersoons matrassen of 1 x tweepersoons matras (zonder afneembare tijk) vanaf breedtemaat 160 cm.
• De winterdeal combineert met het matrasvoordeel. Dus wanneer u een 2-persoons Original boxspring koopt met Maestro matrassen ontvangt u € 250,- Original boxspring voordeel + € 400,- Maestro voordeel.

De Auping actie in een notendop:

– U ontvangt tot € 500,- wintervoordeel op alle Auping matrassen
– Koopt u een compleet 2-persoons Essential bed? Dan ontvangt u € 250 extra korting!
– Koopt u een complete 2-persoons Original boxspring? Dan ontvangt u € 250 extra korting!
– Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties
– De actie geldt niet voor showmodellen
– Wilt u gebruik maken van de actie in onze webwinkel? De korting wordt pas berekend in het winkelmandje

Auping matrassen

Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer is een matras een goede matras? Als hij past bij degene die erop moet liggen. Een kwestie van individuele factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en fysieke kenmerken. Maar ook persoonlijke voorkeuren zijn belangrijk. Zo slaapt de een het lekkerst op een harde ondergrond, terwijl de ander juist liever een wat zachtere matras heeft.

De Auping matrassen zien er niet alleen aan de buitenkant luxe uit, ook aan de binnenkant zit het goed. Zoals u van Auping gewend bent, worden er hoge eisen gesteld aan de matrassen met betrekking tot goede ventilatie.

De verschillende comfortzones zijn asymmetrisch opgebouwd. Uw hoofd heeft nu eenmaal een ander soort ondersteuning nodig dan uw heup. Daarom zijn voor verschillende gebieden verschillende soorten veren gebruikt. Zo biedt de matras uw lichaam overal precies de juiste ondersteuning.

Het ideale slaapklimaat verschilt per persoon. Maar te warm of te koud slapen vindt niemand prettig. In de matrassen van Auping wordt op diverse manieren warmte en vocht gereguleerd. Het resultaat: een frisse en comfortabele matras en een aangenaam slaapklimaat.

Bij Auping heeft u de keuze uit witte en gestoffeerde matrassen. Een gestoffeerde matras wordt altijd gekozen in combinatie met een topmatras. Samen bepalen ze voor een belangrijk deel het ligcomfort. De gestoffeerde matrassen en de topmatrassen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ook zijn ze aan elkaar gekoppeld door middel van een fixeersysteem, zodat ze ten opzichte van elkaar niet verschuiven.

Auping heeft als oudste beddenfabrikant van Nederland een schat aan kennis en ervaring in huis. Ook als het om matrassen gaat. Een Auping matras staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Want Auping weet wat goed is. En dat voelt u.