Auping actie: Wintersale

De Droomfabriek wordt blij wanneer haar fabrikanten ook aan de toekomst denken. Wanneer zij beseffen dat verantwoordelijk omgaan met onze planeet geen luxe is. Auping is zo’n fabrikant. Wij worden helemaal blij wanneer de klant daar ook merkbaar profijt van heeft. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U ontvangt nu tot wel € 400 korting op de meest duurzame producten van Auping!

De Auping Essential is het eerste bed ter wereld dat is bekroond met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit keurmerk garandeert dat het bed voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte materialen, of materialen die recyclebaar zijn. De Auping Essential is een mooi voorbeeld van hoe Auping de komende jaren haar producten volledig Cradle to Cradle wil produceren.

Wist u dat er in ons land jaarlijks een stapel matrassen wordt weggegooid, die duizend keer zo hoog is als de Eiffeltoren? Bij Auping werken ze actief mee aan het verkleinen van de afvalberg. Auping matrassen maken ze van materialen die geschikt zijn voor recycling. Zo worden de meeste materialen al hergebruikt voor bijvoorbeeld een nieuwe judomat. Ook hebben ze het Auping Take Back System geïntroduceerd: wanneer uw nieuwe matras wordt bezorgd, dan nemen we uw oude matras mee terug en zorgt Auping voor de recycling. Zo zorgen we er samen voor dat een matras geen afval wordt.

Hoe werkt de Auping actie?

Het werkt heel simpel: U onvangt korting op de meest duurzame producten van Auping:

Essential:

U ontvangt € 400 korting bij aankoop van een complete 2-persoons Essential

Auronde:

U ontvangt € 400 korting bij aankoop van een complete 2-persoons Auronde

Maestro matras:

U ontvangt € 400 korting bij aankoop van een 2-persoons Maestro matras en  € 200 korting bij aankoop van een 1-persoons Maestro matras

Vivo matras:

U ontvangt € 500 korting bij aankoop van een 2-persoons Vivo matras en  € 250 korting bij aankoop van een 1-persoons Vivo matras

Dekbed Comfort synthetisch 4 seizoenen:

U ontvangt € 50 korting bij aankoop van een 1-persoons dekbed 4 seizoenen synthetisch

Kussen Prestige synthetisch
U ontvangt € 20 korting bij aankoop van een kussen Prestige synthetisch

Kom naar de Droomfabriek en laat u informeren!