Showroommodel Auping hocker rond

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het showroommodel Auping hocker rond.

Dat Auping mooie bedden en goede matrassen maakt, dat weet u waarschijnlijk al jaren. Maar wist u dat zij ook hele mooie bijmeubelen maken? Neem bijvoorbeeld het showroommodel Auping hocker rond, een modern en stijlvol alternatief voor het nachtkastje. Het geeft voldoende ruimte voor uw wekker, leesboek en bril. Het  showroommodel Auping hocker rond is uitermate geschikt om geplaatst te worden naast een boxspring of een wat hoger ledikant, maar misstaat ook zeker niet naast een wat lager ledikant. De hocker meet een diameter van 40 cm en een hoogte van 42 cm.

Waar we u wel op willen wijzen is dat de mooie Kvadrat stof verkleurd is bij dit showroommodel Auping hoecker rond. Zie de tweede foto.

van € 455,- per stuk voor € 50,- de set.

Over Auping

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.