Swissflex actie: Wintervoordeel

Ondanks de kou toch lekker slapen! Tijdens de winterse Swissflex actie ontvang je wintervoordeel op een mooie complete tweepersoons Swissflex set.

Genieten van een lange ongestoorde nachtrust is wat wij allemaal willen. Het unieke brugsysteem van de Swissflex Box biedt deze luxe. Jouw lichaam wordt op de juiste plaatsen ondersteund en je kunt genieten van een langere en ononderbroken nachtrust wat ervoor zorgt dat je ook ‘s ochtends meer uitgerust en fris wakker wordt. Een heerlijke luxe waar we tijdens de Swissflex actie graag jouw ogen voor openen.

 

Swissflex actie2

De Swissflex actie

Ontvang voordeel op een complete Swissflex set. Een set bestaat minimaal uit: een tweepersoons Swissflex Box of Swissflex Click bedkader met Swissflex hoofdbord en met Swissflex bodems én Swissflex matras(sen).

Over Swissflex

Het ambacht van bedden bouwen tot in de puntjes beheersen, om producten van de hoogste en kenmerkende Zwitserse kwaliteit te ontwikkelen – dat heeft al sinds de oprichting van Swissflex de hoogste prioriteit. Vandaag de dag nog net zo goed als in 1949.

Swissflex is altijd trouw gebleven aan deze bedrijfsfilosofie en kan inmiddels bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring. Decennia waarin de onderneming is uitgegroeid tot technologisch leider in de bedrijfstak. En dat alles met het doel de beste oplossing voor jouw slaapcomfort te waarborgen.

En de tijd staat niet stil: Swissflex is bijzonder trots op de regelmatige introductie van echte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen echt grensverleggend zijn.

De collectie van Swissflex:
GELTEX® is een innovatie van Swissflex die ongekend slaapcomfort garandeert. De nieuwe fusie van hoogelastische gel en ademend schuim voldoet volledig aan de beproefde drievoudige formule voor een gezonde nachtrust: perfecte drukverlaging en ondersteuning dankzij het hoogelastische gel-aandeel en onovertroffen ademend vermogen dankzij de open celstructuur op microniveau. Lees meer over de matrassen van Swissflex…..

De nieuwe bridge®-technologie in de lattenbodems van Swissflex maakt het mogelijk: met elkaar verbonden veermodules zorgen bij druk voor een automatische, gecontroleerde drukverlaging over de lengteas. De veermoduleketen wordt gefixeerd waar ondersteuning belangrijk is. Het effect: een haast zwevend ligcomfort waarbij op de juiste plekken toch ondersteuning wordt geboden.

Naast de innovatieve matrassen en hoogtechnologische bodems, heeft Swissflex ook een aantal hele mooie bedmodellen in de collectie. Lees meer over de fraaie bedmodellen van Swissflex….