Showroommodel Auping Essential

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Auping Essential Sunny Yellow.

De Auping Essential staat voor de essentie van een bed: geborgenheid geven, comfort bieden en zorgen dat je uitgerust wakker wordt. Maar de Auping Essential is ook het eerste volledig recyclebare bed ter wereld!

Kenmerken van het showroommodel Essential Sunny Yellow

  • Afmeting: 180*210
  • Met hoofdbord
  • Met hoge pootjes
  • Exclusief bodems
  • Exclusief matrassen
  • Inclusief bezorging en montage 

van € 1845,- voor € 1299,-

Meer over de Auping Essential

Het Duitse designbureau Köhler Wilms heeft getekend voor het ontwerp van de Essential. Met dit comfortabele, tijdloze en stijlvolle model gaat Auping terug naar de basis van het slapen. Het licht gebogen hoofdbord zorgt voor een geborgen gevoel. Het natuurlijke model en de heldere, frisse kleuren maken dat het bed in elke slaapkamer past. Een bijbehorend bedtafeltje maakt het design compleet. Niet alleen mooi, maar ook functioneel. De Essential is inmiddels bekroond met de Red Dot Design Award, Award voor Goed Industrieel Ontwerp en een iF Design Award.

Meer over Auping

Koninklijke Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf in Nederland. Het bedrijf begon in 1888 als smederij in Deventer. Met de spiraalbodem zette Johannes Auping meer dan 120 jaar geleden een nieuwe trend. Het bedrijf specialiseerde zich daarna in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde de organisatie zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Door voortdurend te investeren in innovatie en ontwerp is dit bedrijf altijd trendsettend geweest in slaapcomfort.

Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden. De kennis van het slaapproces en gebruik van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.