STIJL Scandinavisch Wandmeubel

STIJL maatwerkmeubelen

Stel: Je hebt een moderne fabriek voor maatwerkkasten in Nederland, met goed opgeleide medewerkers, een fantastisch tekenprogramma en toegang tot veel materialen. Waarom zou deze fabriek dan alleen maatwerkkasten verkopen? Zouden zij niet ook maatwerkmeubelen kunnen verkopen? Een dressoir, boekenkast, servieskast of een combinatie ervan…you name it! Zo ontstond STIJL Dutch Furniture. STIJL maatwerkmeubelen is onze droom-come-true, want we kunnen er echt bijna alles mee!

STIJL maatwerkmeubelen STIJL maatwerkmeubelen

Trends komen en gaan, zeker ook op het gebied van interieur, maar met STIJL kies je voor je eigen ontwerp en je eigen stijl. Je gaat niet naar een winkel om te kiezen uit de mogelijkheden die er zijn, maar je bedenkt zelf wat je wilt. Daarom is elk STIJL meubel uniek. Met het tekenprogramma van STIJL kunnen we bijna alles maken: hangende meubels, meubels op pootjes, met moderne deuren of klassieke in een rechte of hoekopstelling.

Wij adviseren altijd eerst een moodboard te maken. Of dat nu is op Pinterest, op een A4’tje of -voor de beelddenkers onder ons- zelfs in je hoofd, dat maakt niet uit. Zet wat impressies van wat jij mooi vindt bij elkaar. Vaak zie je dan al direct waar je voorkeur naar uitgaat. Bedenk dan wat er in of op het meubel moet komen, want zo bepaal je de inhoud en uiteindelijk de grootte van het meubel.

Leg daarna de kleuren van de verf, het behang, de vloer en de gordijnen er ook nog eens bij. Zo zie je precies welke STIJL uitvoeringen erbij passen of niet. Kies je voor Fjord groen, antraciet met een retro walnoothouten greep? Of is zwart met notenhout en een ‘touch of’ marmer meer jouw ding?

Door alles bij elkaar te leggen en weg te halen welke uitvoering sowieso geen optie is, kom je vaak op verrassende combinaties. Op dit moment hebben wij twee opstellingen van STIJL maatwerkmeubelen in de winkel staan: een combinatie van een Steengrijs hangend dressoir met een object erboven, en een Fjord Groen dressoir op pootjes met hele bijzondere deuren.

 STIJL dressoir in de showroom

Maar dat is natuurlijk ons ontwerp, dat van jou kan er heel anders uitzien! Ons moderne hangende dressoir kunnen we ook een klassiek tintje geven! En misschien vind je Steengrijs wel wat donker en kies je liever voor Kasjmir. Ik hoor je denken: leuk zo’n hangend object, maar daar passen mijn boeken niet in! Vind je een dressoir wat weinig opbergruimte? We kunnen er natuurlijk ook twee boven elkaar hangen! En is Fjord groen jouw kleur niet? De combinatie antraciet met walnoothout is een klassieker, maar toch modern!

 STIJL maatwerkmeubelen 

De missie van STIJL maatwerkmeubelen

STIJL maakt ingenieuze meubels voor consumenten die oog hebben voor detail, kwaliteit, design en eenvoud. Deze worden met zorg geproduceerd in de fabriek in Gorinchem.

 

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs