Caccaro kleurenpalet

Caccaro’s kleurenpalet 2024

Het was al aangekondigd in oktober en per 1 januari te bestellen: de nieuwe uitvoeringen van Caccaro. Niet alleen nieuwe kleuren, maar ook een nieuw front. En door Caccaro allemaal geordend in een overzicht: van licht tot donker, van warm tot koel, van neutraal tot kleurig.

Caccaro kleurenpalet

Het idee achter de verandering  is, dat Caccaro vindt dat wanneer kleuren en afwerkingen zorgvuldig worden gekozen voor een ruimte, de ruimte kan veranderen. De gekozen texturen, materialen en kleuren zouden moeten bijdragen aan het welzijn van degenen die er wonen. Uiteraard is het in de winkel ook een boost voor de ontwerpcreativiteit: wij zien de nieuwe melamine- en lakkleuren én het nieuwe canneté natuurlijk meteen al voor ons in onze ontwerpen!

Wat is er veranderd?

Deze collectie-update gaat verder dan het toevoegen van wat kleuren aan het palet: Met de nieuwe indeling van de kleuren is het gemakkelijker om mooie kleurcombinaties te maken. Maar de nieuwe Canneté-fronten zijn wel de belangrijkste toevoeging van de afgelopen jaren. Wij denken dat Caccaro hiermee de spijker op z’n kop slaat en precies dát heeft toegevoegd wat we de klant wil!

Canneté

De belangrijkste vernieuwing is wat ons betreft het Canneté. Het lijkt op een lattenwand, maar heeft een onregelmatig ritme. Het is verkrijgbaar in eiken, noten en eucaliptus, maar ook in gelakt hout. Wij vinden de toepassing vooral mooi als accent op een kastenwand, bijvoorbeeld bij een diepteverschil.

Nieuwe lakkleuren

Heel erg blij zijn we met de toevoeging van antraciet: soms is zwart gewoon te zwart en grijs te licht. Maar voor de klanten die van kleur houden zijn er ook belangrijke toevoegingen gedaan: Agave, Alloro en Bosco voor #teamgroen en Carta da Zucchero, Marea en Notte voor #teamblauw. Voor de échte liefhebbers van kleur hebben we nu Ribes (bessenrood) en Girasole (zonnebloem). Uiteraard zijn er ook nieuwe kleuren toegevoegd aan het neutrale palet. Want eerlijk, een mooie kast als Caccaro heeft niet altijd veel kleur nodig.

Nieuwe melamine afwerkingen

Ook in de melamine is een kleur toegevoegd: antraciet. En daar zijn wij dus heel blij mee, want er werd vaak naar gevraagd. Het eiken melamine is wat veranderd: het is van blond eiken naar wat lichter eiken gegaan en ook dat is – denken wij – een hele goede keuze. Vind je marmer en steen mooi, maar wil je het gebuiken op een plek waar het niet per se goed tegen schokken, vlekken en krassen bestand hoeft te zijn, dan is een melamine paneel ook mogelijk. Met drie nieuwe uitvoeringen is dit een uitstekende keuze voor interieurs, achterwanden en open vakken.

Nieuwe Kera

De keramische oppervlakken van Kera geven je het gevoel van marmer en steen. De uitstraling én de aanraking . Met drie nieuwe uitvoeringen zijn er nu zes mogelijkheden met hoge weerstand tegen schokken, vlekken en krassen.

Wij zijn blij met de update van Caccaro en met alle plezier laten we je de nieuwe uitvoeringen zien. De stalen zijn inmiddels ontvangen! Ben je enthousiast geworden en wil je een Caccaro kast laten ontwerpen? Uiteraard kun je altijd binnenlopen, maar wil je de onverdeelde aandacht van onze kastenspecialist, maak dan vooral een afspraak!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs