Auping Accessoires

De nieuwe kleuren van Auping

De slaapkamer is bij uitstek de plek waar je je thuis voelt en waar je de mooiste momenten beleeft. Hoe hectisch het leven buiten ook is, in je slaapkamer kom je thuis. De kleuren in je slaapkamer hebben een groot effect op je gemoed. De keuze van de kleuren in je slaapkamer is hierdoor een belangrijke keuze. Kies je voor frisse, lichte kleuren of juist voor stevige, donkere kleuren. Elke kleur heeft haar eigen effect. Per 1 juni werken wij met de nieuwe kleuren van Auping. Het nieuwe kleurenpalet is zorgvuldig samengesteld, met een uitgebreide serie kleuren omdat smaken nou eenmaal verschillen. Auping zegt er zelf over: ‘Bij het samenstellen van het nieuwe scala aan kleuren letten we vooral op het gevoel dat de kleur uitstraalt, en of je er makkelijk bij kunt ontspannen. Er zijn eindeloze mogelijkheden in het samenstellen van je favoriete bed, daarom zijn alle kleuren in ons kleurenpalet nauwkeurig uitgekozen en is ook de Auping stoffencollectie afgestemd op het kleurenpalet zodat alles met elkaar gecombineerd kan worden.”

De nieuwe kleuren van Auping variëren van goede basics naar échte eye-catchers. Bij Auping geen schreeuwerige kleuren want je moet er wel bij weg kunnen dromen. Het nieuwe Auping kleurenpalet bestaat uit 11 lakkleuren en 9 beitsen.

Auping Essential sand beigeSand beige
Een rustgevende, zanderige tint. Sand beige is een eigentijdse kleur die al heel lang mee gaat en ook altijd zal blijven. Door veel natuurlijke en zachte tonale tinten met elkaar te combineren ontstaat een rijke uitstraling. Deze kleur uit de natuur doet het extra goed op natuurlijke materialen zoals aardewerk en hout en combineert goed met stonewashed linnen of andere grove materialen zoals breisels. Je maakt een stemmige kamer door te mengen met aardse tinten. Zo wordt het nooit schreeuwerig en brengt het rust.

Pure whiteAuping Essential Pure White
Een witte kleur geeft je slaapkamer een frisse uitstraling. Je krijgt er een fris gevoel van en dat heeft een positieve invloed op je slaap. De Pure white kleur van Auping is een heldere witte kleur die ze een klein beetje warmte hebben gegeven, want je wilt geen koude, kille witte slaapkamer. Wit kan altijd, het is een hele goede basis voor je slaapkamer. Een opeenstapeling van verschillende witten zorgt voor een rustige plek waar je de ruimte hebt voor je eigen creativiteit en je eigen gedachten.

Deep blackAuping Royal
Zwart in je slaapkamer geeft een chique en kalm gevoel. Zwart is een kleur met veel verschillende gradaties, van wat vlakker en valer tot echt donker zwart. Aupings Deep black heeft een matte finish die de kleur heel subtiel extra diepte geeft. Pas de kleur zwart in je slaapkamer toe in verschillende materialen voor een rijke combinatie met karakter. In de Auping stofcollectie vind je zwarte stoffen die perfect passen bij de tint van Auping Deep black.

Cool grey
Blauw- en grijstinten in je slaapkamer brengen kalmte. De Cool grey van Auping is een rustige grijs met een druppeltje blauw. Dat blauw maakt het grijs lekker fris maar niet te koud. De Auping Cool grey is net een kameleon, deze kleur is makkelijk toe te passen en pakt heel makkelijk de kleur van z’n omgeving over. Is de keuze gevallen op Cool grey in de winkel, dan is het wel raadzaam om even de staal mee te nemen naar jouw slaapkamer om te zien hoe dit ter plekke uitvalt.

Warm grey
Onze Warm grey is een toegankelijke, warme kleur. Deze kwartsgrijs maakt je slaapkamer knus. De kleur blendt erg goed in en smelt makkelijk samen met andere kleuren in je slaapkamer. En ook al is het een warme kleur, je kunt hem goed combineren met de wat meer frissere en koele tinten. Met Warm grey in je slaapkamer kun je lang vooruit, combineer ‘m lekker met een wollige stof dat geeft een rijk en vol effect.

Pine greenOriginal Boxspring met Pine Green pootset
Haal de natuur naar je slaapkamer met Pine green. Een stevige donkere groene kleur, ‘van nu’, geïnspireerd op een lange wandeling in het bos tussen de dennennaalden. Combineer deze voor een stemmige kamer met veel andere donkere tinten. Zet ‘m als een statement in een hele witte kamer. Of, als je een wat spannender geheel wilt creëren combineer deze krachtige groene kleur dan met poeder of beige roze en maak je slaapkamer helemaal van nu. Groen is een kleur uit de natuur, waardoor deze meteen bijdraagt aan een rustig gevoel.

Blush
Blush is een frisse en gedurfde kleur in het Auping spectrum. Het is een vergrijsde roze, niet fel maar juist heel subtiel. Een hele pure kleur met een matte afwerking. Combineer met andere naturelle kleuren en mooi blank hout of eikenhout voor een soft kleurenpalet in je slaapkamer. Of laat hem juist uit je slaapkamer springen door te combineren met stevige kleuren zoals zeegroen of wit.

Dusty Red
Benadruk de vorm van je bed door te kiezen voor de rode kleur Dusty red. Het is een subtiele roodtint, die niet schreeuwt maar wel kleurrijk genoeg is om een statement te maken. Doordat er een druppeltje grijs is toegevoegd, is het geen signaalrood, dus hoef je niet bang te zijn voor herrie in je slaapkamer. Maak een klassieke donkere slaapkamer door zware materialen en kleuren zoals een bruine houten vloer aan te vullen met rode accenten. Of maak het fris en modern door Dusty red te combineren met andere rood tinten en kruidenkleuren, haal de inspiratie gewoon uit je keukenkastje.

Royal blueAuping Essential Royal blue
Onze favoriet, koningsblauw. Een echte Auping kleur. Deze intens blauwe, serene kleur staat voor rust en sereniteit in je slaapkamer. Een blauwe kleur geeft je het gevoel dicht bij de natuur te zijn, geïnspireerd op de zee en de lucht, maar wel met koninklijke allure. Royal blue is prachtig toe te passen als accent met contrasterende kleuren in een moderne slaapkamer. Of pas ‘m tonaal toe, in combinatie met andere blauw tinten voor een klassieke uitstraling.

Night blue
Onze Night blue is een donkere en diepe blauwe tint, geïnspireerd op het holst van de nacht. En als je goed kijkt ontdek je een kleine sparkle. Night blue is lekker fris in een witte slaapkamer en juist klassiek op een donkere houten vloer. Maar eerlijk, met deze kleur kan het eigenlijk niet misgaan. Van andere blauwtinten tot grasgroen, en van basic beige tot signaalrood: werkelijk alle kleuren passen bij deze mooie donkerblauw!

Sparkling BronzeAuping Royal Sparkling Bronze
Een beetje vreemde eend in de bijt: Sparkling Bronze. Deze kleur is alleen beschikbaar voor het topmodel Royal. Het is dan ook de sjiekste kleur in het kleurenpalet. Het doet ons denken aan champagne, aan goud en aan de ondergaande zon. Combineer het met donkerblauw voor een koninklijk gevoel of ton-sur-ton met wit- en zandtinten voor een hotelchique touch. In de Auping stoffencollectie vind je een aantal kleuren die hier heel mooi mee matchen.

Beitskleuren
De bedden van hout zoals de Auronde en Noa kun je ook laten afwerken met een beits. Een beits is als het ware een transparante laag over het fineer waardoor je de structuur van het hout nog heel mooi ziet. Hiermee geef je je bed een natuurlijke look. De 8 beitskleuren zijn allemaal mooi ingetogen.

 

Kleuren die goed zijn voor de wereld om ons heen
Alle houten bedden lakt Auping met watergedragen lak. Dat betekent dat er bijna geen oplosmiddelen in zitten die het milieu stress geven. Elke lakkleur heeft een eigen leiding. Dat klinkt misschien onnodig, maar hierdoor hoeven we de leidingen niet steeds schoon te spoelen en gaat er dus minder lak én minder water verloren.

De bedden van staal en aluminium worden gepoedercoat, ook wel poederlakken genoemd. Dat is een (elektrostatisch) verfproces. De laag poedercoat is erg hard en maakt het staal kleurrijk en slijtvast. Bij poedercoaten worden geen oplosmiddelen gebruikt die het milieu belasten. Dat is wel zo fijn voor de wereld.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale