Raffito meubel op maat warm aards_1 zeegroen

Nieuwe kleuren bij Raffito

Raffito, onze leverancier van o.a. inbouwkasten, doet deze week een update van de kleuren. En voor ons is dat altijd heel spannend, omdat we de komende jaren met deze kleuren gaan werken. De ene keer passen de kleuren helemaal bij ons beeld van wat er komen gaat, de andere keer zijn we verbaasd (‘echt? Deze kleur? Hoe verzinnen ze het!’). Maar eerlijk is eerlijk, meestal blijkt na een jaar dat de fabrikant een schot in de roos deed. Kan ook niet missen natuurlijk, want voordat er een kleuren update komt, buigen vele kleur-experts zich erover. 

Terra

Vermoedelijk de nieuwe favoriete kleur van alle (hobby)stylisten en andere liefhebbers: Terra! Past naadloos in alle woontrends van 2023 en is fantastisch te combineren met donkergroen, beige en houttinten.

Beige

Een hele mooie toevoeging die zich bevindt tussen Kasjmir en Steengrijs, de kleuren die er al waren. Het nieuwe Beige is een neutrale kleur zonder de kilheid van wit. Ietsje warmer en donkerder dan Kasjmir, en niet zo bruin als Steengrijs. De kleur kunnen we toepassen op interieurs, deuren en meubels. Wij zijn groot fan!

Parijsblauw, Inktblauw en Indigo

Van blauw wordt iedereen blij, moet Raffito hebben gedacht, want er zijn maar liefst drie nieuwe blauwe kleuren in de collectie gebracht. Mooi om met elkaar te combineren, supersjiek met zwart marmer of zwarte accenten en heel warm met mooie houttinten.

Bordeauxrood

De meest verrassende toevoeging vinden wij de kleur Bordeauxrood. 

Mooi hout

Geen enkel huis zou het zonder hout moeten doen. Hout is direct sfeervol en warm én zeer goed te combineren met allerlei kleuren. Of je nu op zoek bent naar aards, hotelsjiek of botanisch: hout is altijd een goed idee!

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale