bedlinnen

Nieuw bedlinnen van Auping

De najaarscollectie 2022 van Auping bestaat uit 6 kleurrijke gedessineerde overtrekken van heerlijk glad en duurzaam katoensatijn. De inspiratie voor de collectie komt duidelijk uit de natuur; fijne rustige momenten en effecten gedurende de dag, zoals de zonsopkomst. 

Alle overtekken van de najaarscollectie 2022 dragen het BCI keurmerk. De overtrekken hebben een extra lange instopstrook en het button-down systeem. De kussenslopen hebben een dubbele hotelsluiting.

Auping Blue Moon

Auping Blue Moon

Het bekende ruitje uit het rekenschrift, in Auping blauw, getekend over een ondergrond die mooi verloopt van licht witgrijs naar diep nachtblauw onderaan. Het Auping Blue Moon overtrek van katoensatijn heeft een Dusty red achterkant die heel mooi past bij de nachtblauwe kleur op de voorkant. De kussenslopen zijn aan één zijde Dusty red en aan de andere zijde nachtblauw.

Auping Bright Horizon 3

Auping Bright Horizon

Een kleurrijk overtrek met blokken in de kleuren van het najaar: frisgeel, emerald groen en mauve. De achterkant is mooi effen groen voor een warme sfeer in je slaapkamer. De kussenslopen hebben aan de voorkant een brede streep en de achterkant is mauve roze. Dit overtrek wordt gemaakt van katoensatijn en voelt heerlijk soepel en glad aan.

Auping Evening Sand stapel

Auping Evening Sand

Een rechtlijnig overtrek gemaakt van soepel katoensatijn, met de kenmerkende Auping streep. Dunne verticale lijnen lopen over de brede horizontale strepen waardoor het overtrek een subtiele gelaagdheid krijgt. Het lijntje op de kussensloop is net even anders dan het lijnenpatroon op het overtrek. De achterkant van het overtrek en de kussensloop is effen roze met een vleugje oranje, kleuren die perfect passen in het kleurbeeld van het najaar.

Auping Mineral Dust3

Auping Mineral Dust

Fijn, fris groen overtrek, opgebouwd vanuit verschillende groentinten met een fel groen lijntje dat een blokpatroon vormt. Het lijntje heeft een licht verloop van onder naar boven en bovenaan het overtrek vormt het een vol ruitje. Als je van groen houdt is dit helemaal jouw overtrek. De kussenslopen hebben een voor- en achterkant in een net wat andere groentint, zo kun je kiezen voor een wat lichter of juist een wat donkerder accent.

Auping Morning Haze 1

Auping Morning Haze

Het design op dit overtrek van katoensatijn wordt gevormd door zwarte aanzetjes en strepen van een blokkwast op een bijna witte ondergrond. Het is een prachtige zwart-wit tekening op textiel. De achterkant van de kussensloop is ook bijna wit en de voorkant heeft dezelfde kwaststrepen als het overtrek.

Auping Sun Rise 3

Auping Sunrise

Grafisch overtrek van katoensatijn in dé kleur van het najaar, stevig oranje. Het is een echte eye-catcher in je slaapkamer maar de afwisseling van oranje met witgrijs houdt het toch rustig. Het overtrek heeft een fijne lijn structuur met ronde en rechte lijnen. De achterkant van het overtrek is witgrijs. De kussensloop heeft twee verschillende kanten: een oranje kant met een subtiele streep of kies voor de witgrijze kant met een antraciete streep voor een extra accent in je slaapkamer.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale