Nieuw bed van Auping

Nieuw bed van Auping

Gisteren zijn wij in Rotterdam geweest: bij het Depot Boijmans Van Beuningen. Daar werd een nieuw bed van Auping geïntroduceerd. Altijd spannend, natuurlijk, maar vooral ook heel erg leuk.

Geen nieuwe boxspring dus, maar een ledikant. En daar zijn wij heel blij mee: wij merken dat steeds meer klanten een ledikant boven een boxspring prefereren. En dat het kiezen van een ledikant anders is dan het kiezen van een boxspring: boxsprings lijken namelijk zoveel op elkaar, die zijn -qua uiterlijk- inwisselbaar. Hoe anders is dat met een ledikant. Klanten hebben een duidelijke voorkeur voor de looks van het ene of het andere ledikant.

Auping is onze grootste leverancier van ledikanten. Wij vinden het zelfs erg moeilijk om nieuwe leveranciers te vinden met mooie én degelijke ledikanten, waarin onze slaapsystemen passen. De ledikanten die wij vaak wel kunnen vinden, zijn niet mooi ontworpen, een beetje wankel of niet passend om onze slaapsystemen.  Wat ons betreft geen optie!

Het nieuwe ledikant van Auping voldoet aan alle voorwaarden: het is mooi, superdegelijk en uiteraard passen de bodems en matrassen van Auping er perfect in!

Naast de andere ledikanten, zoals de Auronde, de Essential en de Noa, geloven wij dat dit ledikant een échte toevoeging is aan het assortiment.

Wij verwachten het nieuwe bed eind april in huis te hebben.

Deel dit bericht via:

Twitter
Facebook
LinkedIn

Gerelateerde blogs

showroommodellen

Tot 50% korting

sale