Silvana

Tot aan de jaren ’70 werd het slaapcomfort van de consument hoofdzakelijk bepaald door het matras en de bedbodem. Aan het hoofdkussen werd weinig tot geen aandacht besteed. Dit terwijl een goed hoofdkussen zorgt voor een derde van het slaapcomfort. Het beoogde slaapcomfort werd daarom zelden bereikt. 30 Jaar geleden begon Silvana daarom met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983  werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Dit hoofdkussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

De laatste jaren is het Silvana assortiment flink uitgebreid om aan de grote verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen. Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft deze fabriek vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er kussens ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal.

Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat de fabriek vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort!

Silvana Support

Silvana Support Saphir Silvana Support Larimar Silvana Support Grenat

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Dit speciale, goed ondersteunende hoofdkussen is in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk kussen verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

Om de nachtrust nog beter te maken heeft deze fabrikant inmiddels ook een molton, een molton met climate control en sloopjes aan het assortiment toegevoegd. Hiermee bescherm je je kussen optimaal!

showroommodellen

Tot 50% korting

sale