Perzona

Slapen doet iedereen… maar jij bent uniek! Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Perzona gelooft niet in één matras voor iedereen. Elk matras dat Perzona maakt is uniek en helemaal op jouw lichaam afgestemd, zodat je jarenlang kunt genieten van zorgeloos slaapcomfort. De matrassen van Perzona zijn uniek door het Tube Layer System. De tubes zorgen voor persoonlijke ondersteuning daar waar jij het nodig hebt. En we weten dat je het nodig hebt, en op welke plek, door jou te meten.

De Perzona Myscan

Met behulp van het unieke Perzona MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met je slaaphouding en lichaamsbouw. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van zones van de matras, die zich zo volledig aan jouw lichaam aanpast. Zo krijg je precies díe ondersteuning die je nodig hebt.

Individual 10 of Individual 14 matras?

Daarna kun je kiezen tussen de twee gepersonaliseerde matrassen: de Individual 10 of de Individual 14. De Individual 10 is opgebouwd uit pocketveren, in 7 zones. Daarbij 10 op maat gemaakte tubes die zorgen voor de finesse in ondersteuning. De Individual 14 is opgebouwd uit een dubbele laag pocketveren, met een ergonomische, zeer conformerende schouderzone. De pocketvering loopt helemaal door tot de randen van de matras: ideaal voor een tweepersoons opstelling. Daarbij 14 op maat gemaakte tubes die zorgen voor de finesse in ondersteuning. Beide matrassen hebben een bovenlaag van Gel Infused Memory Foam, dat snel reageert op bewegingen en zorgt voor uitstekende ventilatie. De superelastische tijk van de matrassen heeft de thermocool technologie: deze zorgt ervoor dat de hoes tot 2 graden terug koelt.

De basis van de Perzona matras

Ieder matras heeft een goede basis nodig, die past bij het matras. De Perzona matras past prima op een goede spiraalbodem of boxspring, maar Perzona heeft zelf ook een hele mooie boxspring gemaakt. De Perzona boxspring is speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van de Individual 10 en 14 matrassen. De bovenkant van de boxspring is voorzien van een ventilerend anti slip materiaal. Hierdoor blijven de matrassen prima op hun plek.  De boxspring is slank van vorm en heeft een moderne pootset. Door de vele mogelijkheden van verstelbaarheid, stoffen en kleuren is ook de boxspring helemaal te personaliseren. We hadden ook niet anders verwacht van Perzona!

Ben je benieuwd of jij ook beter kunt slapen? Kom langs voor een Perzona MyScan. Je kunt een afspraak met ons maken, of gewoon eens binnen komen lopen. Wij meten je graag je persoonlijke matras aan!