Boxsprings

Boxsprings

U vindt altijd het slaapsysteem dat voor u gemaakt lijkt te zijn bij de Droomfabriek. En dat is niet zomaar. De mooiste en meest comfortabele boxsprings zijn al voor u uitgezocht. De Droomfabriek heeft een mooie collectie boxsprings, waarmee we een oplossing kunnen bieden aan elke kritische slaper. Wat wij bij de Droomfabriek vooral doen is luisteren. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en slaapgewoonten en nemen daar graag alle tijd voor.

Auping boxsprings
Auping wil elke dag de meest comfortabele en frisse boxsprings bieden die er bestaan; zodat u niet alleen beter slaapt en uitgeslapen wakker wordt, maar u zich ook beter voelt en er beter uitziet. Wie kiest voor de Auping Original boxspring kiest voor Auping perfectie en kwaliteit. Wie kiest voor de Auping Criade maakt een design statement. De Criade combineert vormgeving met techniek. Persoonlijke smaak en comfort staan geheel centraal.

AVEK boxsprings
In 1927 startte Roelf Kok in het Friese Surhuisterveen met de productie van matrassen onder de naam AVEK, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt deze fabrikant Dutch Design boxsprings. De AVEK Simmer boxspring is geïnspireerd op de Hollandse zomers zoals we die allemaal kennen: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat de AVEK Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u ’s nachts geniet van een goede nachtrust.

Tempur boxsprings
Zodra u heeft geslapen op een Tempur boxspring, realiseert u zich dat er geen vergelijking is. Tempur biedt een scala aan producten voor verschillende voorkeuren en behoeften. Met de twee boxspringcollecties North en Zero G is er een Tempur boxspring voor iedereen. Ontdek zelf wat het beste bij u past.

Stearns & Foster boxsprings
Always dream! Een gedeelde passie voor betere materialen, innovatie en vakmanschap. Dat is wat G.S. Stearns & Seth Foster in de negentiende eeuw in Amerika bij elkaar bracht. Maar de oprichters droomden altijd van meer, van iets beters.