Al lange tijd droom je ervan om die rommelige hoek te veranderen in een zee van opbergruimte. Die nis in de keuken om te toveren tot een prachtige servieskast of die muur achter de televisie te veranderen in een speelse wand. De wandkasten modern collectie van de Droomfabriek bieden alle opbergruimte die je nodig hebt en is voor veel ruimtes de ideale oplossing.

De verschillende collecties wandkasten modern

Wil je een televisie module integreren in je boekenkast? Of een verlichte nis? Of een boekenkast dwars op je televisiekast? Een zwevend dressoir met verlichting erachter? Geen enkel probleem met het kastensysteem van Caccaro. Italiaans design en perfecte afwerking.

Caccaro Garderobekast hoek

 

Raffito kasten zijn helemaal van nu. Met een standaarddiepte van 60 cm voor het interieur geschikt als garderobekast, maar met een diepte van 30 of 40 cm geschikt voor elke ruimte. De Raffito collectie biedt schuifdeuren en draaideuren met een scala aan kleuren. Passend elke smaak, van modern tot klassiek.

Raffito kasten Raffito Twist woonkamerkast Raffito kasten

Lundia kasten zijn praktisch en geven uitstraling aan uw interieur. Altijd op maat gemaakt en daarom heel erg ruimte-efficient. Bij Lundia bent u aan het juiste adres voor alle wandkasten: boekenkasten, kantoorkasten, servieskasten, dressoirkasten en garderobekasten. Zo zijn er voor elke ruimte en smaak wandkasten modern.

Lundia Helder en Verfijnd

Met Lundia Original kan bijna elk meubel gerealiseerd worden. Op de eerste plaats is Original de ideale boekenkast. Maar het systeem kan veel meer: van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem en van nachtkastje tot ideale kantoor werkplek.

Lundia Original Lundia actie

Van het Lundia-kastenprogramma verkoopt de Droomfabriek ook Nuvola kasten: wandkasten voor elke functie. Op de millimeter nauwkeurig en door het fantastische tekenprogramma kunt u zelf vanaf het begin aanwezig zijn bij het ontwerpproces.

De adviseurs van de Droomfabriek zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van wandkasten. Neem de globale meten mee van de ruimte die je hebt. Wij nemen de tijd om jou de wandkasten modern te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij jou past. Voor je wandkasten modern kun je kiezen om een kast op maat laten maken of te werken met modulaire maten.

Ontwerp slaapkamer met hoek garderobekast

 

Of het nu gaat om een boekenkast, wandmeubel, televisiekast, servieskast, garderobekast of alleen het interieur; bij de Droomfabriek vind je de mooiste wandkasten modern!