Testkussens

Op welk kussen slaap jij het prettigst? Slaap je op je rug, zij of buik? Wil je een hoofdkussen, waarin je hoofd heerlijk wegzakt of kies je voor de ultieme ondersteuning? Het is belangrijk dat je het kussen kiest dat past bij jouw slaapgewoonten, fysieke eigenschappen én slaapsysteem. Uiteraard hebben wij een belangrijk deel van onze kussens beschikbaar als testkussen, zodat je thuis, op je eigen bed, het kussen een paar nachten kunt proberen.

Hoe werkt het?

In de winkel bepaal je samen met één van onze adviseurs welk hoofdkussen het meest geschikt is. Je rekent het kussen af en krijgt het toonzaalmodel mee in de speciale testkussentas. Thuis probeer je het kussen een paar nachten op jouw eigen bed. Is het je ideale kussen? Breng het testkussen terug naar de winkel en krijg een nieuw kussen mee. Wil je liever een ander kussen proberen? Geen probleem, in de winkel kijken we gewoon weer samen naar een ander kussen. Wil je geen kussen meer proberen? Ook geen probleem, we storten het geld gewoon terug op je rekening.

Welke kussens kun je testen?

Voor een gewoon donzen of synthetisch kussen, waarin de vulling los zit en een rits zit om vulling bij te doen of uit te halen, is het vaak niet nodig om thuis te testen. Maar ergonomische kussens, met een vaste vulling van bijvoorbeeld latex, is het heel belangrijk om de goede hoogte te kiezen. Alle ergonomische kussens van Tempur, de Silvana Support kussens, de Cloud kussens van Auping, de Monaco kussens van Cassenz kun je bij ons thuis testen.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale