Droom je al jaren van een sfeervolle, opgeruimde slaapkamer? Is jouw kledingkast veel te klein geworden voor je winter- én zomergarderobe? Of ga je voor de grote verbouwing en maak je een ge-wel-di-ge inloopkast? Slaapkamerkasten op maat zijn de ideale oplossing en maken jouw slaapkamer sfeervol en opgeruimd.

Italiaanse slaapkamerkasten

Heel erg onder de indruk zijn we van de mogelijkheden die het Caccaro kasten programma biedt. Heb je een kast nodig met een hoek? Twee hoeken? Geen probleem. Is de muur naast dat raampje minder dan 60 cm? Met een ‘verander-diepte-module’ is dit gemakkelijk en heel mooi op te lossen. Wil je links, rechts en boven het bed opbergruimte? Of een bureau integreren in de garderobekast? Wil je een televisiemodule in je garderobekast? Of een verlichte nis? Een boekenkast dwars op je garderobekast? Geen enkel probleem! Caccaro kasten heeft een uitgebreide collectie accessoires beschikbaar om jouw droomkast volledig aan jouw wensen te laten voldoen. Werkelijk alles wat wij kunnen bedenken is te maken in dit systeem.

Caccaro woonkamerkast 1 Caccaro Garderobekast hoek

Klassieke slaapkamerkasten

Met de klassieke slaapkamerkasten op maat van de Droomfabriek krijgt jouw slaapkamer een metamorfose. Van rommelige kamer naar sfeervolle ruimte. Wil je je witte, grijze, ivoren of eiken deuren? Met één groot paneel, of twee, of drie panelen? Met welke handgreep? Misschien een spiegel in één van de deuren? Of verlichting boven de deuren? Dan het interieur achter de klassieke deuren: Wil je veel hangroedes, of juist veel planken? En hoe denk je over lades? Daarnaast hebben wij nog vele mooie accessoires om de kast áf te maken.

Raffito Blauwe deuren Raffito garderobekast met stijldeuren klassiek

Moderne slaapkamerkasten op maat

Met de moderne slaapkamerkasten op maat van de Droomfabriek, maak je je slaapkamer opgeruimd en functioneel. Bij de Droomfabriek verkopen we moderne slaapkamerkasten op maat van verschillende merken. Wil je bijvoorbeeld draaideuren, dan hebben we Caccaro, Raffito Twist en Lundia Nuvola. Wil je liever schuifdeuren zonder omlijsting? Dan kun je kiezen uit Caccaro, Raffito Stijldeuren modern of  Lundia Authentiek en Sierlijk of Lundia Eerlijk en Eigentijds. Wil je liever schuifdeuren met omlijsting, kijk dan eens naar Raffito deuren met omlijsting of Lundia Helder en Verfijnd of Lundia Open en Bewust.

Raffito Moderne slaapkamerkasten op maat Caccaro woonkamerkast Lundia Helder en Verfijnd

Loft slaapkamerkasten op maat

Met de Loft slaapkamerkasten op maat van de Droomfabriek transformeer je je slaapkamer in een warme, sfeervolle en opgeruimde kamer  Deze kledingkasten zijn massief en robuust. Kenmerkend is de voelbare structuur  op de 28 mm dikke deur. Kies je voor een witte deur in één van de structuren? Dan kies ke voor licht, puur en neutraal. De wittinten zijn een prachtige basis voor een tijdloze en ontspannen ruimte. Of kies je voor één van de warme houttinten, die je kamer om zullen toveren tot een warme, relaxte slaapkamer? De deuren maak je af met een van de vele handgrepen. Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit verschillende kleuren, hangroedes, planken, lades, schoenenplanken en vele mooie accessoires. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuzes.

Raffito Loft Raffito Loft wit 2

Landelijke slaapkamerkasten op maat

Geef je slaapkamer een rustieke twist met de landelijke slaapkamerkasten op maat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van de deuren maakt van je kamer direct een sfeervolle en behaaglijke ruimte! Kies je voor witte, grijze of eiken barndeuren? Met één van de industriële grepen maak je het plaatje helemaal áf. Voor het interieur achter de deuren kun je kiezen uit verschillende kleuren planken, hangroedes, lades, schoenenplanken en vele handige accessoires.

Barndeur detail  Raffito Barn

 

De Droomfabriek heeft verschillende merken slaapkamerkasten op maat: Caccaro, Raffito en Lundia. De adviseurs van de Droomfabriek zijn gespecialiseerd in slaapkamerkasten op maat van alle systemen. Wij vertalen jouw ideeën in een mooi ontwerp en zullen je adviseren waar nodig. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons langskomen en ontwerpen wij vrijblijvend kasten voor jou. Met de uitstraling die jij wilt.

Wij vinden het fijn wanneer je van te voren aangeeft dat je langskomt. Neem je de globale meten mee van de ruimte die je hebt? Dan nemen wij de tijd om jou de garderobekasten te laten zien en een ontwerp te maken dat helemaal bij jou en jouw huis past. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan komen wij op afspraak bij je thuis de exacte maten meten. Binnen 5 weken kan de op maat gemaakte garderobekast al bij jou thuis staan!

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale