Showroommodel Tempur Relax

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Relax.

Ultiem en stijlvol slaapcomfort was nog nooit zo gemakkelijk! Dit showroommodel Tempur Relax bed is een karakteristiek en stijlvol ontwerp en is voorzien van een stijlvol hoofdbord. Dit bed past in elke slaapkamer.

Tempur Cloud Prima matras Tempur Sensation Supreme matras

Kenmerken van het showroommodel Tempur Relax

Afmeting: 180*210
Met hoofdbord Shape 110 cm
Met twee vlakke Tempur bodems
Met twee Tempur Prima matrassen (1 x Cloud en 1 x Sensation)
Inclusief bezorging en montage

van € 6195,- voor € 3495,-

Tempur matrassen

De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor je nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van je lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht. Snurken kan aanzienlijk verminderen bij het slapen op Tempur.

Tempur heeft diverse matrassen in haar assortiment, welke zijn onder te verdelen in drie lijnen: Original, Sensation en Cloud. De Tempur matrassen zijn verschillend van opbouw, maar bevatten allemaal het unieke Tempur materiaal.

Tempur Sensation
De Sensation matraslijn combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke, drukverlagende eigenschappen van Tempur. Dit matras is echt een sensatie in comfort!

Tempur Cloud
De Cloud matraslijn biedt een unieke nieuwe balans tussen zachtheid en ondersteuning. Het speciaal ontwikkelde Tempur ES materiaal zorgt voor een ultiem ligcomfort. Ervaar ook de intense zachtheid van het Tempur Cloud matras!