Showroommodel Tempur Relax Check

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 30% korting of meer. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Relax Check.

  

 

Over het Showroommodel Tempur Relax Check

Ultiem en stijlvol slaapcomfort was nog nooit zo gemakkelijk! Dit gestoffeerde ledikant is een karakteristiek en stijlvol ontwerp en is voorzien van een geblokt hoofdbord. Onder de omranding is de verchroomde Runner pootset geplaatst.  De stoffering is in een mooie warme kleur grijs.

Het ledikant is hier berekend zonder bodems en matrassen.

Afmeting: 180*210

Van € 2097,-    voor € 1259,- 

Voordelen Showroommodel Tempur Relax Check

  • Het bed is direct leverbaar
  • Het bed heeft een aantrekkelijke prijs
  • Het bed kan gecombineerd worden met bodems en/of matrassen uit de sale of met nieuwe matrassen of met uw eigen matrassen en bodems

Over Tempur

Zodra u heeft geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseert u zich dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige Tempur materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat uw lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt uw lichaam maximaal voor uw beste nachtrust. Tempur zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van uw lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht. Snurken kan aanzienlijk verminderen bij het slapen op Tempur.

Tempur heeft diverse matrassen in haar assortiment, welke zijn onder te verdelen in drie lijnen: Original, Sensation en Cloud. De Tempur matrassen zijn verschillend van opbouw, maar bevatten allemaal het unieke Tempur materiaal.

Met drie matrascollecties, een breed assortiment kussens en mooie bedden is er een Tempur product voor iedereen.