Showroommodel Tempur Original Elite matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Original Elite matras.

De Tempur Original matrassen zijn de stevigste matrassen van Tempur. Ze passen zich zeer nauwkeurig aan de contouren van jouw lichaam aan, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning.

Kenmerken van het showroommodel Tempur Original Elite matras

  • Afmeting: 90*210
  • 25 cm hoog
  • Inclusief bezorging

van € 1.949,- voor € 995,-

Dit matras is heel goed te combineren met de andere showroommodellen van Tempur, zoals:

Meer over de Tempur Original Elite matras

Bij de Tempur Original collectie draait alles om de voordelen waarvoor Tempur wereldwijd bekend staat. Dankzij de ruimtevaarttechnologie profiteer je van gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam. De matrassen in deze Tempur Original collectie zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen. De Tempur Original Elite matras maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al velen tevreden kennismaken met de drukverlagende eigenschappen.

Tempur comfort en ondersteuning met een stevig gevoel. De Tempur Original matrascollectie staat voor de belangrijkste voordelen van Tempur, namelijk het uitstekende comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Perfect voor diegenen die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. Tempur Original matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en geschikt voor vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems.

Meer over Tempur

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

showroommodellen

Tot 50% korting

sale