Showroommodel Tempur Flex 500 bodem

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 30% korting of meer. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Flex 500.

Showroommodel Tempur flex 500 vlak    

 

Over het Showroommodel Tempur Flex 500

Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bedbodem kan in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kan de schotelbodems voorzien worden van een pootset, zodat deze zonder ombouw neergezet kan worden. De Tempur Premium Flex 500 vlakke odem staat op de Tempur designpoot, maar kan ook zonder poot  verkocht worden.

Afmeting: 70*200

Van € 658,-    voor € 120,- 

Voordelen Showroommodel Tempur Flex 500

  • De bodem is direct leverbaar
  • De bodem heeft een aantrekkelijke prijs

Over Tempur

Zodra u heeft geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseert u zich dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige Tempur materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat uw lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt uw lichaam maximaal voor uw beste nachtrust. Tempur zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam en niet andersom. De Tempur matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het Tempur materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is, waardoor uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van uw lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht. Snurken kan aanzienlijk verminderen bij het slapen op Tempur.

Tempur heeft diverse matrassen in haar assortiment, welke zijn onder te verdelen in drie lijnen: Original, Sensation en Cloud. De Tempur matrassen zijn verschillend van opbouw, maar bevatten allemaal het unieke Tempur materiaal.

Met drie matrascollecties, een breed assortiment kussens en mooie bedden is er een Tempur product voor iedereen.