Showroommodel Tempur Flex 2000 bodem

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems en bedden hebben wij op dit moment in de uitverkoop met maar liefst 30% korting of meer. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Flex 2000 bedbodem met LED-verlichting en massage.

Alle Tempur schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten Tempur matrassen. De bedbodem kan in iedere Tempur bedombouw geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in de ledikanten van Loof. Daarnaast kan de schotelbodem voorzien worden van een pootset, zodat deze zonder ombouw neergezet kan worden. 

Kenmerken van het Showroommodel Tempur Flex 2000

  • Afmeting: 90*210
  • 2-motorig verstelbaar
  • Met LED verlichting
  • Met massage
  • Met 1 uitgebreide handbediening 
  • Zonder pootset, maar die kan wel geleverd worden

Van € 2097,-    voor € 1249,-

Dit matras is heel goed te combineren met de andere showroommodellen van Tempur, zoals:

Meer over Tempur

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.

showroommodellen

Tot 50% korting

Sale