Showroommodel Tempur Cloud Supreme matras

Out with the old, in with the new! De Droomfabriek heeft een steeds veranderende collectie. Regelmatig komen er nieuwe producten bij en dat betekent dat we af en toe plaats moeten maken in onze winkel. Een aantal matrassen, bodems, bedden én kasten hebben wij op dit moment in de uitverkoop met hoge korting. Bijvoorbeeld het Showroommodel Tempur Cloud Supreme matras.

De Tempur Cloud collectie is ontworpen voor personen met een voorkeur voor een zacht matras, dat tevens een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft materiaal dat meteen heerlijk zacht aanvoelt. De Tempur Cloud Supreme matras is de middelste matras van de Tempur Cloud serie.

Kenmerken van het showroommodel Tempur Cloud Supreme matras

  • Afmeting: 90*210
  • 21 cm hoog
  • Inclusief bezorging

van € 1749,- voor € 1049,-

Dit matras is heel goed te combineren met de andere showroommodellen van Tempur, zoals:

Meer over de Tempur Cloud Supreme matras

De Tempur Cloud Supreme matras is een heerlijk matras: het is onderdeel van de zachte Tempur Cloud serie en is daarin de middelste matras en een echte allemansvriend.

De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de Tempur ondersteuningslaag die zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid die je mag verwachten van Tempur, maar dan met een zachter gevoel. Tempur Cloud matrassen zijn  geschikt voor vlakke en elektrisch verstelbare bedbodems.

Na een lange, zware dag helpt een goede nachtrust om je lichaam en geest weer in balans te brengen, wat precies is wat de Tempur Cloud-collectie beoogt te doen. Alle Tempur Cloud-matrassen zijn voorzien van Tempur Extra Soft Materiaal. De Tempur Cloud Collection werkt samen met onderliggende lagen van Tempur -ondersteuningsmateriaal en is ontworpen om je onmiddellijk op te vangen in een vernieuwde combinatie van zachtheid met essentiële ondersteuning. Zodra je je in je meest comfortabele positie nestelt, word je lichaamsgewicht herverdeeld, waardoor de druk tijdens je slaap wordt verminderd. Ondersteuning, comfort en duurzaamheid zijn compromisloos, zodat je ‘s nachts minder hoeft te woelen en wakker wordt met een fris gevoel.  

Meer over Tempur

Zodra je hebt geslapen op een Tempur slaapsysteem, realiseer je je dat er geen vergelijking is. Het temperatuurgevoelige (ook wel visco-elastische) materiaal vormt zich naar de contouren van jouw lichaam. Het Tempur materiaal zorgt ervoor dat je lichaam haar meest comfortabele positie vindt en ondersteunt je lichaam maximaal voor je beste nachtrust. Dit materiaal zorgt ervoor dat partners minder gestoord worden door elkaars bewegingen en dus genieten van een betere nachtrust.